2777
2789
عنوان

النگوهای عیدی اقامون + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 23574 بازدید | 140 پست
خواستی پز خودتو بدی یا اقاتونو؟    

🤗

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوس همین🙁

چرا همه بوس کردن پ   من انتظار داشتم ازین النگوها بدن اقاها اصن ناامید شدم   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
😂😂😂میدونی معنی دست خر چیه؟یک سرچی بکن😅

دست خر با دسته خر فرق داره اولی سمشه دومی اونی ک خودت میدونی  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
هیچی سفید کننده و ژل ضد عفونی و دستکش لاتکس و ماسک 😨😕😐 گفت عجیجم  نگرانتم خدای نکرده کرونا ...

عکس این النگوهارو نشونش بده بگو عجیجم ازین النگوها بخری برام تضمینی تا 1 سال هیچ مریضی نمیگیرم  

برا من یه ماه پیش یک و صد ازم گرفته بود میخواسته واریز کنه دو تومن ریخته بود منم خوشحال که بالاخره بعد ۱۶ سال یه تومن بهم عیدی داده بعد اومد خونه گفت دو و صد ازت گرفته بودم دو تومن زدم به حسابت کلی ضایع شدم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
برا من یه ماه پیش یک و صد ازم گرفته بود میخواسته واریز کنه دو تومن ریخته بود منم خوشحال که بالاخره ب ...

هیچی.تواین اوضاع که کار وکاسبای ها کساد شده واقعا توقع هدیه گرفتن زیاده.در ضمن سال نو شماهم مبارک&nb ...

سال نو شما هم مبااااااارککککک بوس بوس