2777
2789
عنوان

دیووونه شدم

212 بازدید | 16 پست

سلام بگم براتون بچم الان۱۵روزشه خیلی انگار زور میزنه وشکمشو سخت میکنه  و خودشو خم میکنه به عقب و شدید گریه میکنه انگار دارن دارش میزنن به زور زور زور آروم میشه تو بغل دیگه کم اوردم به نظرتون چشه چیکار کنم  به نظرتون کجاش درد داره

تا وقتی که بخشیدن را یاد نگرفته ایم..زندگی کردن را نخواهیم آموخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد نفخ داره اگه یه روزه مشکلی نیست شیربدین اما اگه دو روز شد یه شربت اسمشو نمیدونم اونو بدید برای برادرزادمم که ۲۰روزشه اینجوری شده بود کلا سرخ میشد از زور زدن اما اون شربت خوبش کرد

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

اگ شیر خودتو میخوره که مشکلی نیست...اما اگ شیر خشکه. میتونه یبوست داشته باشه...

غیر ازین کولیک...اکثر بچه ها دلدرد و کولیکو تجربه میکنن...برا کولیک و دلدرد از یه ماه به بعد دارو میدن...گرمیچر و کولیکزو...بهتر میشن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ممکنه خودت غذای نفاخ خورده باشی که نفخ کردا باشه...بعضی دکترا اعتقاد دارن ولی بعضیام میگن غذای مادر تاثیری تو نفخدشیر نداره...غذاتم میتونی مدیریت کنی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

هیچی فقط شیر مادرش البته الان اویشن دم کردم چند قطره دادم

دلشو ماساژ بده اروم اروم مادر غذاش چی بوده سعی کنه یه کم غذاهای بدون نفخ و روون بخوره که نوزادم اذیت نشه سوپ رقیق بخوره مادر 

ریپلای نکن حوصلتو ندارم.