2777
2789
عنوان

امشب شنیدم جاریم میخواد اقدام کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 42 پست
اگر میخواید بگید روشن فکر باش و چقدر تو حسودی ممنون میشم هیچی نگید،  یک درصد جای یه آدم منتظر ...

توک دوساله من ۶سال بودمنتظربودم دوتاسقطم داشتم چ داستاناک باجاری نداشتم خدا ازش نگذره هنوزم منتظرم خداانتقامموبگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منوزندایی شوهرم باهم عروسی کردیم،اون خیلی چاق بود ومن خیلی لاغر،اونوخیلی خیلی دوست داشتن،مادرشوهرم بهم میگفت اون بچه ی تپل وخوشگل میاره،همه شونم معتقدبودن من حسودی اونومیکنم وبااون درحال رقابتم،درحالیکه اصلن اینطورنبود،زمانیکه تصمیم گرفتم واسه باردارشدن قسم خورده بودم اگربشنوم اون باردارشده،دیگه تاچندسال قیدبچه رومیزنم،چون اونوقت همه میخاستن بگن به رقابت اون باردارشدم،وسطای اقدامم شنیدم دوتاسقط کرده،چهارماه بعدازمن بچه ش بدنیااومد،دقیقا میفهمم چی میگی

من و دو تا از جاریامم با هم حامله بودیم..البته اونا ماهای اخرشون بود...اونا بچه هاشون بدنیا اومد..همزمان من سقط کردم..داشتم دق میکردم

بهت حق میدم..خیلی سخته همچین شرایطی داشتن ...الهی خدا زودتر دامن همه خانومای منتطر رو سبز کنه...

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
وا چ رفتار چیپی ارزش تو بخاطر بچت نییس بخاطر ارزش وجودبته بعد هم شخصیه  نذار بفهمن دو سال ت ...

میدونم ارزش آدما به این چیزا نیست، ولی یه وقتاآدم حسرت میکشه،

میدونی حسرت چیه؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
میدونم ارزش آدما به این چیزا نیست، ولی یه وقتاآدم حسرت میکشه، میدونی حسرت چیه؟

نه نمیدونم واقعا

مخصوصا برای تو که بجه داری

حالا یکی ده ساله بجه میخواد و نمیشه حق میدم بهش

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
منوزندایی شوهرم باهم عروسی کردیم،اون خیلی چاق بود ومن خیلی لاغر،اونوخیلی خیلی دوست داشتن،مادرشوهرم ب ...

اینا هم فک میکنن من حسودی جاریم رو میکنم،درحالی که من فقط عاشق مادر شدنم  از هر نظر زندگی خودمو بیشتر دوست دارم، رفتارمو، مادر شوهرم همیشه به عمد میاد اسم اون رو میاره حسودی منو تحریک کنه درحالی که میبینه من اهمیتی نمیدم، مثلا میگه تو هم مثل فلانی بیا شب بخواب اینجا،  تو هم مثل فلانی اینکار رو کن، اصلا نمیدونم چرا منو با اون مقایسع میکنه 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
اینا هم فک میکنن من حسودی جاریم رو میکنم،درحالی که من فقط عاشق مادر شدنم  از هر نظر زندگی خودمو ...

چقدشبیه منی مادرشوهرم باهم رفتیم امام زاده داوود جاریم بارداربود ازقصدمن رفت واسش لباس بچه گونه گرفت برد تبرک کردمنم ۶سال بودمنتظربودم دوسداشتم واسه منم اینکارومیکرد هی تندتندمیگفت برف نیست اینجا فلانی ویارکرده😏

من ک خودموداغون کردم تودیگه اهمیت نده برات آیت الکرسی میخونم باردارم انشالادعام بگیره یکی دوماه آینده باردارشی

اگر میخواید بگید روشن فکر باش و چقدر تو حسودی ممنون میشم هیچی نگید،  یک درصد جای یه آدم منتظر ...

من کاملا درکت میکنم واقعا حس بدیه اصلا عذاب آور به نظرم انشالله خدا به زودی به ماهم میده😘

اینا هم فک میکنن من حسودی جاریم رو میکنم،درحالی که من فقط عاشق مادر شدنم  از هر نظر زندگی خودمو ...

میدونم،آدم وقتی اقدام میکنه واسه بچه دارشدن تاموعدش برسه روزشماری میکنه،من بارداری اولم چندماه طول کشید،ولی دومی ناخاسته بودچقدرم گریه کردم😂ایشالا هرچی زودتروزودترازجاریت بارداربشی