2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون با شما قهر باشه

334 بازدید | 17 پست

و از هم دور باشید

و دیگه نهایت تلاشتون رو هم کرده باشید برای اشتی ولی جواب نداده باشه

دیگه کاری نمیکنید؟

صبر می کنید؟

Dance me to the end of Love...

سوره مزمل و سوره الرحمن میخونم و ذکر "یاودود" میگم

حتما امتحان کن خیلی موثره

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم خیر ببینی😚

خواهش می کنم عزیزم همچنین

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
تو مقصر بودی یا فقد دوس داری جمع کنی قضیرو؟

من مقصر بودم

واقعا نمیخوام جمعش کنم

ولی خب خیلی خراب کردم

مدامم با خودم میگم فرصت بده بینتون کمی فاصله باشه درست میشه

Dance me to the end of Love...
افرین 😚 تسلیم نمیشی یعنی چجوری؟

یعنی تا آشتی نکنه باهام ولش نمیکنم شده تا خود صبح براش توضیح بدم به خدا پیش اومده تا اذان صبح باهاش حرف زدم تا آرومش کردم و باهم آشتی کردیم

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
من مقصر بودم واقعا نمیخوام جمعش کنم ولی خب خیلی خراب کردم مدامم با خودم میگم فرصت بده بینتون کمی ...

خب عزیزم یه کاری بکن نزدیکت بشه یه لباس جذب بپوش 

وقتی اومد توام با آغوش باز باش