2777
2789

شوهرم رفته مشروب خورده 

خط قرمزم بود چون شرایطش خاصه 

ترک اعتیاد کرده چن ساله مشروب وتریاک باهم مصرف میکرد

منم گفتم خط قرمزو رد کردی دیگه واسم تموم شدی 

امروز بوی مشروب میدی فردا بوی تریاک میدی و...

چه غلطی بکنم

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...
عزیزدلم دلیل کارشو پیدا کن 

میگه واسه کرونا میگن خوبه بخوری نمیگیری

گف خوشم اومد خوردم منم قاطی کردم گفتم خوشت گوه خورد 🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نه بزار بحثتون یکم بخوابه  بعدا بهش بگو برای کرونا خیلی چیزای دیگه هست که سیستم ایمنی بدن ...

واقعا خط قرمزم بود.بابام مشروب میخورد منو ازار جنسی میداد😭😭😭😭😭😭گذشتم اومد جلو چشمم

مردا میخورن هیچکاریشونم نمیشه کرد😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
واقعا خط قرمزم بود.بابام مشروب میخورد منو ازار جنسی میداد😭😭😭😭😭😭گذشتم اومد جلو چشمم

😮😮😮اسی خیلی ناراحت شدم میدونم چ زجری کشیدی متاسفم😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
😮😮😮اسی خیلی ناراحت شدم میدونم چ زجری کشیدی متاسفم😔

دخترم الان پیش باباش بشینه عصبی میشم میگم بیااینور😭😭😭😭😭

ادمش میکنم  به هیچ عنوان نمیخواد منو از دس بده

21سالته؟