2777
2789

خواهر منم بویاییشو از دست داده. این اواخر زیاد شده. فکر میکنم یه ربطی به کرونا داره. برو تو پیج دکتر باقری پرسشنامه پر کن. اونجا کلی توضیحات هم هست...

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقته بویاییشوازدست داده

فکر میکنم دو هفته بشه.. تهران بود. از تهران که اومد یه هفته بعدش متوجه شد... خیلی ناراحته. ولی میگن برمیگرده.

آدرس سایتشودارین شما

اینستا، پیج دکتر باقری. از تو تاپیکام نگاه کنی شاید پیدا کنی. تو بیو پیجش یه لینک گذاشته که پرسشنانه هست. اخبار مربوط به پرسشنامه رو هم میگه. طبق ۲۴ ساعت اول فقط ۹۰۰۰ نفر پرسشنامه پر کرده بودن که بویاییشونو از دست دادن...

اینستا، پیج دکتر باقری. از تو تاپیکام نگاه کنی شاید پیدا کنی. تو بیو پیجش یه لینک گذاشته که پرسشنانه ...

ممنون عزیزم 🌺🌺🌺انشاالله  بویایی آبجی گلتم هرچه زودتربرگرده