2777
2789
عنوان

این چی بود روز عیدی اخه😕

327 بازدید | 30 پست

سلام دوستای گلم

عیدتون مبارک🌸

الان چند روزیه همسرم دندونش درد میکنه و ورم کرده صورتش

(دندونی که سالها پیش عصب کشی شده)

وااای سه چهار روزه نه روز داره نه شب انواع اقسام قرص هم خورده(مفنامیک اسید، دیکلوفناک۱۰۰،سفالکسین)ولی اصلا اثر نداره

بخاطر کرونا هم تو خونه قرنطینه ایم

توروخدا بگین چیکار کنیم؟😪

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی…
گنا داره

دوسش داری‌؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

پنی سیلین 500 خورده .؟آبسه کرده

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...