2777
2789
عنوان

همراه اول دزد😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 38 پست

خاک بر سرش

منم ۲.۵ گیگ داشتم سیم کارتمو گذاشتم رو‌مودم با لپ تاپ رفتم تونت بعد از دو سه ساعت که سیم کارتمو گذاشتم رو گوشیم پیام داد ۷۰ تومن شارژ ازاد استفاده کردی جمعا ۸۹.۵۰۰ بای پرداخت کنی تا یک هفته خطت یکطرفه میشه بعد قطع

کلی فحشش دادم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مالیات ۱۷تومن🍭

مال من ۲۰ گیگ ۴۹ تومنه😞

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
خاک بر سرش منم ۲.۵ گیگ داشتم سیم کارتمو گذاشتم رو‌مودم با لپ تاپ رفتم تونت بعد از دو سه ساعت که سیم ...

😱😱😱😱😱یه بارم یه پیامی اومده بود واسه یکی از دوستان فعال کرده بود ۲۰۰ اومده بود روی فیش

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
😱😱😱😱😱یه بارم یه پیامی اومده بود واسه یکی از دوستان فعال کرده بود ۲۰۰ اومده بود روی فیش

من تمدید خودکار رو غیر فعال کرده بودم اینترنت ازاد مصرف شد 

خیلی ضد حال خوردم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره فقط ۲گیگ من اگه دوگیگ میخواستم ک همون ایرانسل میخریدم

واس منم یبار اینجوری شد هیچکاریم نمیشه کزد 

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
مال من ۲۰ گیگ ۴۹ تومنه😞

پیشنهاد هاش فرق میکنه اولاش به من۱۰گیگ‌میداد ۱۰تومن☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
پیشنهاد هاش فرق میکنه اولاش به من۱۰گیگ‌میداد ۱۰تومن☹🍭

تو از بندگان برگزیده ای🙄

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اره فقط ۲گیگ من اگه دوگیگ میخواستم ک همون ایرانسل میخریدم

بخاطر اینک ۶ گیگ قبلی ک فعال کردین دو گیگ براتون رزرو کرده ک تموم شد دوباره شارژ کردین ۲ گیگ کم کنه 

باید رزرو رو لغو کنین 

بخاطر اینک ۶ گیگ قبلی ک فعال کردین دو گیگ براتون رزرو کرده ک تموم شد دوباره شارژ کردین ۲ گیگ کم کنه& ...

تازه متوجه شدم رفتم لغو کردم مرسی عزیزم توضیح دادی واسه دفعه بعد بکارم میاد❤

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤