2777
2789
عنوان

علائم لانه گزینی

1856 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

سال نو مبارک امیدوارم امسال سال خوبی باشه برای همه

من چرخه ی سیکل پریودم ۲۸ روزه است

دیروز ۲۶ موعدم بود در واقع ۳ فروردین باید پریود شم دیشب یهو یه دل درد ملایم شبیه پریودی گرفتم بعدش یه لکه قهوه ای دیدم در حد یه بند انگشت شایدم خیلی کمتر

بگیر و نگیر دردهای ریز پریودی دارم ظهر هم خیییییییییلی کم لکه دیدم باز

دوبار هم باردار شدم اولی خارج از رحم بود😔 که یه لوله فالوپمو از دست دادم

دومی تو شش هفته بخاطر هماتوم سقط شد

چند ماهه تو اقدامم تو رو خدا هرکی این علایم رو داشته و باردار بوده از علایمش بگه

ممنونم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

منم لک قهوه ای داشتم..دو روز به موعدم بود..همون روزم بی بی زدم و مثبت شد..انشالله که این بار برای شما مثبته و خدا یه بچه سالم و صالح بده تو بغلت عزیزم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
منم لک قهوه ای داشتم..دو روز به موعدم بود..همون روزم بی بی زدم و مثبت شد..انشالله که این بار برای شم ...

ممنونم عزیزم

چقدر از خوندن امضات دلم گرفت😔

ان شاالله بزودی خدا دل خودتو هم شاد کنه🤲🏻♥️

دل درد پریودی هم داشتی شما؟

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم منم يكبار سقط شد توي٧هفته سقط فراموش شده😞

اسفند اقدام كردم٩فروردين موقع پريوديمه منم تخمدان راستم بعضي وقتا تير ميكشه همچنين رحمم.پهلو راستمم از امروزبعضي وقتا يكم درد ميگيره ديگه نميدونم هستم يا خير.دل تو دلم نيس تا اين زمان لعنتي جلو بره

عزيزم منم يكبار سقط شد توي٧هفته سقط فراموش شده😞 اسفند اقدام كردم٩فروردين موقع پريوديمه منم تخمدان ...

ای وای من 🤦🏻‍♀️ سقط خیلی بده خیلی

منم دقیقا مثل شمام خیلی سخته انتظار تحمل ندارم یک ماه دیگه این انتظار لعنتی رو بچشم😔😔

ان شاالله که بارداری باشی عزیزم و بیای این خبر خوش رو به ما هم بدی 

ممنونم عزیزم چقدر از خوندن امضات دلم گرفت😔 ان شاالله بزودی خدا دل خودتو هم شاد کنه🤲🏻♥️ دل ...

اره گلم..اتفاقا چون همراه لک..درد هم داشتم..فکر کردم پری شدم.....اول نشستم یه دل سیر گریه کردم که چرا خدا نمیخواد بیبی من مثبت بشه...بعد شوهرم باهام دعوا کرد که چرا بخودت انقدر داری استرس میدی......منم یه لحطه یاد لک لانه گزینی افتادم و بدو رفتم بی بی زدم و در کمال ناباوری مثبت شد....

هیچ چیزی رو نمیشه به زور از خدا خواست...مهم گریه من نبود..مهم ین بود که خدا نخواست بهم بده حالا چه با بی بی منفی‌..چه با سقط... اگه بهم ندادش...معنیش اینه که هنوز وقتش نشده

الهی که دامن همه خانومای منتطر سبز بشه بزودی💖

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
اره گلم..اتفاقا چون همراه لک..درد هم داشتم..فکر کردم پری شدم.....اول نشستم یه دل سیر گریه کردم که چر ...

منم از دیشب دارم گریه میکنم😭

بیبی چکم منفی بود امروز

نمیدونم حکمت خدا چیه هر چی هست بهترینه ما بنده ها صبرمون کمه🌷

توکل بر خدا 🤲🏻

منم از دیشب دارم گریه میکنم😭 بیبی چکم منفی بود امروز نمیدونم حکمت خدا چیه هر چی هست بهترینه ما بن ...

دقیقا همینه..صبر 

گلم برو ازمايش خون .بيبي چك  ٤-٥روز كه از موعد پريودي كذشت نشون ميده

آخه تو این وضعیت بیماری و بدبختی میترسم برم آزمایشگاه 

تو رو خدا دعا کنید خدا برام بخواد اعتراف میکنم صبرم تموم تموم شده😣

كدوم شهري؟؟

خوزستانم

گلم خوزستان كه اصلا اين ويروس نيس برو ازمايشگاه خيالتو راحت كن

😳😳😳

کی گفته نیست؟؟

ما شهرامون قرنطینه شدن توسط استاندار

پنج تا از شهرامون وضعیتشون قرمز اعلام شدن

تو شهر خودمون استادم بر اثر کرونا فوت کرد