جواب غربالگری دوم یک به 270 شده بچه دومم خیلی نگرانم شما تجربه غربالگری دوم پر ریسک برای خودتون یا تو آشناهاتون داشتین؟ اگه داشتین ریسکش چند بوده؟ بچتون سالمه؟
ضمن اینکه ریسک تو بالا نیس فکر میکنم 1 به 270 خوبه یا حداقل رو مرزه
یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین مال من نمیدونم چند بود من تازه دادم واسه من مشکوک بودن الان تو هر پنج تا باور کن یکی دو تا پرخطر میزنه .اکثرا هم دکترا آمینو میفرستن و هیج مشگلی نیس خود آزمایشگاه گف از هر صدتا یکی سقط میشه.مال پن گفته بود ستون فقرات فاصله داره که دکتر گف چون مال تو جسمی مشگل با سونو مشخص میشه امینوانجام نده رفتم سونو این هفته مشگل نداست
من سر بارداری اولم ۲۶ سالم بود ریسکم ۱ به ده هزار بود ولی الان چون سنم ۳۳ بود یک به ۵۰۴ هرچیم به د ...
میگن بتای خون هم خیلی تاثیر داره آخه من حساب روز اقدام رو دارم و تقریبا سه هفته بعد از پریودم بوده از نظر دکترا من 4 ماه تمام دارم اما از نظر خودم سه ماه برای همین فکر کنم مقدار بتا با رشد جنین تطابق نداشته و درصد ریسک رو بالا برده