دیگه چجوری بگن جون بقیه رو ب خطر نندازین. اون پرستاره بیچاره چه گناهی کرده ک بخاطر مراقبت از شما بمیره😔اگه الان چاقو میدادن میگفتن صدنفرو بکش میکشتن؟والا ب خداقسم اینم همونه فقط چاقو دستشون نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد اسیرمون کردین به قران😂😂😂
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بعد همینا اگر به طوریشون بشه و برن بیمارستان و بخاطر شلوغی بیمارستان یکم رسیدگی بهشون دیر بشه کل بیمارستان رو رو سر پرسنلش خراب میکنن و زبونشون ۶متر درازه. بیشعوری که شاخ و دم نداره
میرن مسافرت کل کشور رو دارن درگیر میکنن بعد که تعطیلات تموم شد محصلین با این حجم از الودگی چجوری برن مدرسه و دانشگاه شعور هم هم خوب چیزیه که اینگونه افراد ندارن