2777
2789
عنوان

فک کنم کرونا گرفتم

421 بازدید | 33 پست

یه ماه پیش به شدت مریض شدم صدام گرفته بود اصلا در نمیومد

تب نمیدونم داشتم یا نه

تنگی نفس خاصی نداشتم فقط موقع نفس کشیدن سینه م میسوخت

ولی به شدت سرفه های خلط دار میکردم

دکتر رفتم گف آنفولانزاس و خلاصه یه سری آمپول و سرم داد تقریبا خوب شدم 

ولی تا الان سرفه هام سرجاشه و نفس کشیدنم همراه با سوزش ( خارشه )

امروز یه نفر بهم گفت تو مریضیت کرونا بوده و ۳۰ درصد ریه ات تا اخر عمرت نابود شده 

خیلی ناراحتم 😔 همش ۲۲ سالمه 

کسی اگه اطلاع داره قضیه این آسیب مادام العمر چیه بیاد بگه لطفا

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

منو خانوادمم گرفتيم خوب شديم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش داده بودین ؟ الان ریه هاتون و نفس کشیدنتون مشکلی نداره ؟

من هنوز يكم نفسم سنگينِ

والا مونديم توخونه قرنطينه و تقويت كرديم خودمونو خوب شديم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
زر زده از کجا میدونسته بدون ازمایش و عکس. مهم ترین علامت کرونا تب و تنگی نفسه 

تبو نمیدونم واقعا چون تب سنج نداشتیم دکترم تبمو نگرفت 😐

ولی تنگی نفس در حدی ک موقع نفس کشیدن سینه م میسوخت الانم میسوزه و حالت خارش داره 

خیلی میترسم برم آزمایش الان تبریز پره کرونا شده میترسم برم 

من هنوز يكم نفسم سنگينِ والا مونديم توخونه قرنطينه و تقويت كرديم خودمونو خوب شديم

من ابجیم سرفه میکنم یکم

البته گلوش چرکم دارع

ممکنه کرونا باشه

از شنبه سرفه هاش شروع شده تا الان علائمی نداشته

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
من هنوز يكم نفسم سنگينِ والا مونديم توخونه قرنطينه و تقويت كرديم خودمونو خوب شديم

برا منم نفسم سنگینه همین نگرانم کرده چون خوب شدم ولی شنیدم ک ریه تا اخر مشکل پیدا میکنه 

الان چند وقته شما از وقتی گرفتین ؟

تبو نمیدونم واقعا چون تب سنج نداشتیم دکترم تبمو نگرفت 😐 ولی تنگی نفس در حدی ک موقع نفس کشیدن ...

ن نریااا

تا زمانی ک حالت بد نشد نیازی نیس بری

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
من ابجیم سرفه میکنم یکم البته گلوش چرکم دارع ممکنه کرونا باشه از شنبه سرفه هاش شروع شده تا الان ع ...

اگر خلط داره فك نكنم كرونا باشه

سرفه هاي كرونايي خشك و طولانيه يني سرفه ت بند نمياد تا نزديك١ دقيقه

تخصص اون ي نفر چي بوده اخع منم اين علايم رو داشتم و هنوزم ته گلو ي سوزش دارم  ولي بعيد مي دون ...

داروسازه 

والا منم تا مدتها کسی از خونمون مریض نشد بعد اینکه من خوب شدم مامانم مریض شد یعنی حدود دو هفته بعد 

الانم مامانم مثل منه نفس کشیدنش😔