2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم برم عیددیدنی یانه

252 بازدید | 24 پست

شوهرم میگه بیا نیم ساعت بشین بعدمیارمت خونه کسی روبوسی نمیکنه دستم نمیدن  .اونجام شلوغه خواهربرادراش هستن موندم برم یانه .نرم اوقات تلخی میکنه.خونه مادرخودم نمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن همه همینجوری فقط بخوان برن نیم ساعت بشینن...

هووووف خدایا

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

دقیقا منم نرم شوهرم ناراحت میشه 

ما با مامان م اینا توو ی ساختمون زندگی. میکنم رفتیم پیش اونا ولی مادرشوهرم اینا خونه شون سر کوچه مونه قراره ساعت ۱۹ برم ی نیم ساعت بشینیم برگردیم😫

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

من نمیرم،شوهرم خودش ی سر می‌ره میزنه،من تلفنی تبریک گفتم  و تمام 

شوهرم گفت نمیای،گفتم نه ،اعلام کردم ی قدم از خونم خارج نمیشم مامان خودمو تو نداره

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..

منکه رفتم

دو کوچه فاصله داریم

با ماشین رفتم و اومدم

دست و روبوسی هم نکردیم

من ک نتونستم نرم چون زشته واقعا و میدونم اونا هم تا جایی ک میشه رعایت میکنن و کسی تو جمعشون نیست ک رعایت نکنه 

ب خدا توکل کردم 

ولی جایی دیگه اصلا نرفتم 

همسرتم نزاربره اگه سلوع خواهش میکنم دلتون به پرستارانمیسوزه به خانواده خودتون بسوزه

بگو فردا پس فردامیریم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه