2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الهی بمیرم برات 

الان تازه فهمیدم همسرتون فوت شده خدا رحمتش کنه 

خیلی خیلی ناراحت شدم اشک هام سرازیر شد 

انشالله خدا بهت صبر بده

جاشون تو بهشت باشه

همین که شما آنقدر ازشون راضی هستی یعنی آدم خوبی بوده

خدا رحمتشون کنه😔😔😔😭😭😭😭😭

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
سلام عزیزم الهی بمیرم برات  الان تازه فهمیدم همسرتون فوت شده خدا رحمتش کنه  خیلی خیلی نا ...

خدا نکنه عزیزم

ممنونم، انشالله جاش عالی باشه و منم یه روزی برم پیشش🙏🏻 واسه من از هیچی کم نمیذاشت، من ازش راضی ام خدا هم ازش راضی باشه 😔🙏🏻

خدا نکنه عزیزم ممنونم، انشالله جاش عالی باشه و منم یه روزی برم پیشش🙏🏻 واسه من از هیچی کم نمیذاشت، ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

سلام عزیز دلم من تازه متوجه شدم همسرتون فوت شده تسلیت میگم عزیزم .روحشون قرین رحمت ایشالله هم نشین اولیا باشن .خدا بهت صبر بده خیلی درد بزرگیه براشون فاتحه میخونم 😔😔😔😔

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
سلام عزیز دلم من تازه متوجه شدم همسرتون فوت شده تسلیت میگم عزیزم .روحشون قرین رحمت ایشالله هم نشین ا ...

سلام عزیزم، ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🙏🏻

روحش شاد شوهر من هنوز چهلمش هم نشده😭به خاطر این کرونای لعنتی سر مزارش نمیتونم برم، هیشکی دیدنم نمی ...

چی   چیشد شوهرت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نو مگه تو سیکل  میکرو نبودی   وای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مربی جان   رفتم  تایپیکشو خوندم خدا شاهد   از غصه  زیاد حس خفگی بهم  دست داده  ..  چندین سال در حسرت بچه   ادم باشه بعدم  این اتفاق   سخته خیلی  زیاد   ولی  خدا بزرگه  ببین چه حکمتی داره  توکلت به خدا باشه  ..زیبا بروفه   ببین  بعد ۲۰ سال شد  بعد  شوهرش مرد..  امروز قلبم  گرفت  ای کاش  نمیفهمیدم  اصلا 😭😭😭😭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام عزیزم، ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🙏🏻

ممنون عزیزم🌷🌷

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
مربی جان   رفتم  تایپیکشو خوندم خدا شاهد   از غصه  زیاد حس خفگی بهم  دست دا ...

😔 امان از سرنوشت من! امان از حکمت من! آرزوها موند به دل خودم و شوهرم😭

😔 امان از سرنوشت من! امان از حکمت من! آرزوها موند به دل خودم و شوهرم😭

خدا شاهد از ظهر همش به فکرتم  با اینکه  نه دیدمت نه هیچی  😭😭😭😭😭😭 الان  خونه مامانتی فدات بشم؟

گلی سرنوشت  دیگه  واسه هر کی یه جور رقم میخوره  ،سرنوشت  اون بنده خدا  هم  همین  بود  مرگش رسیده  بود،توکلت به خدا باشه    سر کار میری   ؟