یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
مربی جان رفتم تایپیکشو خوندم خدا شاهد از غصه زیاد حس خفگی بهم دست داده .. چندین سال در حسرت بچه ادم باشه بعدم این اتفاق سخته خیلی زیاد ولی خدا بزرگه ببین چه حکمتی داره توکلت به خدا باشه ..زیبا بروفه ببین بعد ۲۰ سال شد بعد شوهرش مرد.. امروز قلبم گرفت ای کاش نمیفهمیدم اصلا 😭😭😭😭
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
سلام عزیزم، ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🙏🏻
ممنون عزیزم🌷🌷
شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی
😔 امان از سرنوشت من! امان از حکمت من! آرزوها موند به دل خودم و شوهرم😭
خدا شاهد از ظهر همش به فکرتم با اینکه نه دیدمت نه هیچی 😭😭😭😭😭😭 الان خونه مامانتی فدات بشم؟
گلی سرنوشت دیگه واسه هر کی یه جور رقم میخوره ،سرنوشت اون بنده خدا هم همین بود مرگش رسیده بود،توکلت به خدا باشه سر کار میری ؟