2777
2789
عنوان

🎅تبرییییییک

222 بازدید | 14 پست

****___****___**** 

فکرشو بکن! سال دیگه این موقع، همه خانواده دور هم باشن...

صداهای جدیدی به خونواده اضافه شده باشه...

مجردا به عشقشون رسیده باشن...

متاهلا هم که منتظر بچه بودن، بچه دار شده باشن...

اون لبخندایی که از خونواده ها، ماه ها، شاید سال ها دور شده بود، بازم به لباشون برگشته باشه

بعد همین جور که صدای قهقهه میاد، به آرزوهایی که امسال کردیم

فکر کنیم و با خودمون بگیم:دیدی همه چی درست شد؟ دیدی الکی اینقدر حرص خوردی؟

امیدوارم همه در سال جدید پیش رو به آرزوهاشون برسن و هیچ دلی غمگین نباشه 

****___****___**** 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد زاررررر بزنم از نفهمی مردم  از بیشعوری شون  از این روزای مزخرف

ایشالا این مشکلات رو رد کنیم تا دیگه هیچ دلی غمگین نباشه

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

ایشالا بیاین هممون امسالو با یه انرژی مثبت با یه شادی خاص از درونمون شروع کنیم برای هم دعا کنیم و عشق بدیم به هم 

ایشالا دیگه امسال این مصیبتهارو تجربه نکنیم هیجکدوممون😍😍😍😍🎆🎆🎆🎁🎁♥️♥️

ایشالا بیاین هممون امسالو با یه انرژی مثبت با یه شادی خاص از درونمون شروع کنیم برای هم دعا کنیم و عش ...

ایشالا 

سال به سال داره اوضاع خرابتر میشه. ما پارسال سیل داشتیم، امسال کرونا. خدا آخر و عاقبت سال دیگه رو بخیر کنه. من که چشمم آب نمیخوره سال خوبی باشه. ایران افتاده تو سراشیبی. بلا نسبت مردممون هم یکی از یکی دیگه بیشعورتر. دیگه چه انتظاری از مسئولین میشه داشت

مگه نسل گرگ دریایی منقرض نشده بود؟🤔

فعلا که من هستم 

خیلی دلم گرفته امشب داشتم به گناهام فکر میکردم به دل هایی که شکوندم و اینکه مرگ چقدر می تونه نزدیک باشه و من خبر نداشتم از خدا میخوام عاحزانه منو ببخشه 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
سال به سال داره اوضاع خرابتر میشه. ما پارسال سیل داشتیم، امسال کرونا. خدا آخر و عاقبت سال دیگه رو بخ ...

آره حرفتون رو قبول دارم اما درست کردن این شرایط که برا خدا کاری نداره پس بهتره ما هم امیدمونو از دست ندیم 

خیلی دلم گرفته امشب داشتم به گناهام فکر میکردم به دل هایی که شکوندم و اینکه مرگ چقدر می تونه نزدیک ب ...

خدا حتما بنده ای که متوجه خطاهاش شده باشه و سعی کنه تکرارش نکنه رو میبخشه 

آره حرفتون رو قبول دارم اما درست کردن این شرایط که برا خدا کاری نداره پس بهتره ما هم امیدمونو از دست ...

خدا هم به ملت ایران رو غضب کرده.اسممون مسلمونه ولی بویی از مسلمون بودن نبردیم. فقط میتونم دعا کنم خدا دلش به رحم بیاد برامون

خدا هم به ملت ایران رو غضب کرده.اسممون مسلمونه ولی بویی از مسلمون بودن نبردیم. فقط میتونم دعا کنم خد ...

😔😔😔