2777
2789

بایام قند داره زخم قند داره منم گلودرد دارم شوهرمم میگه یکی از ریه هاش وقتی میخنده درد داره 

این خدا که همه ازش حرف میزنیم کجاست این همه دردو تموم کنه مارو بکشه تموم کنه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون نگرانیم.😔

من فقط میگم کاش خودم بمیرم.عزیزانم سالم بمونن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اروم باش عزیزم

گلو درد این روزا خیلیا دارن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

خدا اگه درد بده درمانشم میده ناراحت نباش بنده خدا که از خدا شکایت نمیکنه دعا میکنه ایا موقع هایی که شادی از خدا تشکر میکنی که الان شاکی هستی ناراحت نباش خدا بزرگه بابات هست لااقل خیلی پدرشون پیششون نیس اینو چی جواب میدی

بیخیال عزیزم خاله من سرطان داشت دوستش همش میومد پیشش دلداریش میداد میگف واای خدا کمکت کنه خیلی سخته فلان

پارسال دوستش مرد ولی خاله من الان حالش خوبه و خوب شده

بخاطر اتفاقی که نیفتاده نگران نباش فقط امیدوار باش و دعا کن و انرژی مثبت بده

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

عزیزم نگران نباشید

اینا که فرمودید هیچکدوم علائم کرونا نیست!تب و سرفه خشک و احساس خستگی از مهم ترین علائمشه ولی بازم بااین حال بهتره از افرادی که بیماری زمینه ای دارن دور باشین،جهت اطمینان!

روزای خوبم میاد اگه یکم طاقت بیاری تو ...
همه ی بدبختیا و مشکلاتو آدما برای هم میسازن چرا وقت خوشیا یاد خدا نمیافتین این موقع ها بلدین فقط به ...

تو یه خوشی بگو ببینم چیا تو زندگیمون دیدیم اخریش همسن سلامتی بود همونم ازمون گرفت

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.