2777
2789

نمیدونم چرا همیشه بهار ک میشه حالم خوب میشه ..یجورای حس زندگی و امید بهم میده برعکس زمستونِ سرد و بی روح بهار فصل شکفتنه..فصل نو شدن و امید ب زندگی ..

عیدتون مبارک 

انشاالله بزودی همه مشکلات حل بشه و مردممون دوباره بخندن😘

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پر از حس خوبم😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وای من عاشق بهار وتابستون

منم ی ذوقی توی دلمهههههه..کاش کرونا تموم بشه و ذوقمون چندبزابر بشه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ان شالله همیشه حال دلت روبراه باشه🤗پیشاپیش عیدتم مبارک

ممنون عزیزم .همچنین شما

منم همینطور کلا افسردگیم خوب میشه 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
منم حال دلم خیلی خوبه یجورایی امیدوارم ب فردای خوب😍❤ ایشالا سر نمارصبح و لحظه سال تحویل برا کل مردم ...

الهی امین