2777
2789
عنوان

دوس دارین تو سال ۹۹چه اتفاقی براتون بیوفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 42 پست

فقط امسال خوب بشه ک فقط وفقط این کرونای لعنتی ریشه کن بشه هیچی ازخدانمیخوایم فقط سلامتی پول وخونه وماشین وقتی سالم باشیم میتونیم بخریم

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم زندگیم درست شه و با شوهرم بریم سر خونه زندگیمون و شوهرم دست از لجبازیاش برداره و به من ایمان بیاره که بهش وفادارم و عاشقانه دوسش دارم.دوست دارم باهم با عشق و ارامش زندگی پایدار داشته باشیم و به پای هم پیر بشیم.و همه به ارزوهاشون و هدفاشون برسن

نمیریم فقط😂😂

چیز دیگه ای نمیخام😳😳

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

همسرمـ و خودم سلامت باشیـم 💓، خدا بهمون برکت در رزق و روزی مادی و معنـوی بده🌌 ، کرونا مهار بشـ ه😷 ، عمـ ه م سلامت باشـ ه و اینقدر حرف مرگ نزنـ ه 😞 ، صاحبخونه پول پیـش نخواد { یعنی این مورد شده کابوس من } 

الهی همه به هر چی میخوان برسـن ، به شادی دلشون ما هم برسیم

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

ایشالله هرچ زودتر صابخونه شی

میفهممت

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچم سالم به دنیا بیاد 

خدا هم بهپ یه صبر و استقامت بده بتونم دو تا بچه باهم بزرگ کنم یه وقت کم نیارم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

از خدا میخوام تا پرستارا و دکترای زحمت کش کشورمون سلامت باشن چون واقعا خسته شدن.

و اینکه این مریضی از ایران بره تا بتونیم عزیزانمون رو یه دل سیر بغل کنیم قبل ازینکه دیر بشه. و بریزیم تو خیابونا جشن بگیریم.

در# خانه بمانیم.

سایه پدر و مادر با سلامتی کامل و دل خوش بالا سرمون باشه

خوشبختی و پیشرفت تک تک اعضاء خانوادمو ببینم

ته تغاریمون کار و همچنین همسر مناسبی گیرش بیاد ان شاءالله🤲🤲😘

.