من خیلی دوس دارم خونه بخرم خونه دار بشم خسته شدم هنوز جهازم بیشترشون تو کارتونه و باز نشدس چون جا ندارم بعد چندسال هنوز ب دلم موند چیزام استفاده کنم دعا کنید همه مستاجر ها خونه بخرن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
انشالله هم شما هم همه ی مستاحرا تو سال 99 خونه ی رویاهاشونو بخرن 🌷🌷🌷
ما کوچیکا خدامون بزرگه کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینممن به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....
بیماری روحیم خوب بشه. درس بخونم بعدم خدا بهم فرزند صالح بده
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
اول سلامتی برای همه دوم تو دلیم سلامت بدنیا بیاد و سوم وضع مالیمون اوکی بشه یکمی بتونیم سیسمونی بخریم ایشالا خونه بخریم دستو بالمون این سال گذشته خیلی تنگ بود ولی من بدلم افتاده امسال سال خوبیه و خدا کلی میخواد سوپرایزم کنه عیدیمم همین تو دلیم بود که از خدا گرفتم