2777
2789
عنوان

دندون دراوردن نوزاد

336 بازدید | 18 پست

سلام الان دخترم ۵ماهه شده دوروزه بیتاب شده گفتم ببینم دندون درنمیاره دیدم یه نقطه سفید هست ولی دندون پیشین کناری پایین دوتای پایین نیست کناری سفیده عکس میزارم ببینین دندون واقعا یا نه

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جوونم فدای اون لثه بی دندونش بشم من  اره خودشه من دخترمم از۵ماهگی لینجودی بودولی اولین دندو ...

یعنی اینجوری اذیت میشه تا ۷ماهکی؟!خیلی بیتاب بودم هم اومدم پماد زدم به لثش سریع خورد که بماند ولی من مالیدم به لثش اروم شد خوابید🙂

اره بهتره ک زیاد بش نگا نکنی به کسی هم نگی. فقط مواظب بچه باش ارومش کن چون خیلی درد میکشه 

چرا بهش نگاه نکنم به همه هم کفتم🤔

واااا چون بچه بیشتر اذیت میشه

آهان ولی به همه گفتم😏 منظورت هی دندونشو نبینم اوکی زیاد دست نمیزنم چون دست زدم عکس بگیرم گریه میکرد 

و این پمادا زیاد ضرر نداره؟

باور کن راس میگم. اصن ب بقیه نگو بگو هیچی یکم تب داره همین.کلا همه توجه کنن و هی نگا کنن ب دندوناش خ ...

الان تو این اوضاع کسی نمیاد ولی خب گفتم به مادرشو و خاهرشو خانوادم 😁فقط جاری نگفتم که الان بگم که نگن بچمو چشم نکنن ولی در کل همون ۲ماه دیگه میبینن همه