2777
2789

شروع سال ۹۹که قشنگ نیست..اما اگ ی هفته قید مسافرت و مهمونی بزنیم شاید اواسطش قشنگ بشه!من سینه سوختم از این ویروس😄پدرم تازه دوروزه از بیمارستان اومده و واقعا باید بگم اون چهارده روز به اندازه چندین سال پیر شدیم..پس مراقب خودتون و خانوادتون باشید بهخدا که به استرسش نمی ارزه..تازه ما که همش خونه بودیم و واقعا نمیدونیم این ویروس از کجا پیداش شد و پدرمو گرفتار کرد..واس هم دعا کنیم قدر همو بدونیم ..سالی پر از برکت براتون ارزو میکنم ❤️✌🏻️

ان شاالله شما هم سال عالی و پر از خیر و برکت و شادی و خوشبختی داشته باشید🌺🌺🌺❤️❤️❤️

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر نمی کنید که از عکساتون سو استفاده بشه شما‌که شکر خدا محجبه هستین باید براتون اهمیت داشته باشه که عکس دست نا محرم‌نباشه مجازی و غیر مجازی هم نداره

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله