2777
2789

بخاطر اینکه باباش پرستاره و دو تا بیمارستان کار میکنه امشبم شیفته فردا بخاطر همکاراش میره اون یکی بیمارستان میشه برای سلامتیشون صلوات بفرستین ، که خودشونو خانوادهاشون سلامت بمونن ⚘

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

خدایا خودت هوای همه پزشکا و پرستا و کادر درمانی بیمارستانا رو داشته باش💙💙💙❤❤❤

آیه الکرسی می خونم به نیت سلامتی همه کادر درمان و خانواده های عزیزشون💫💙❤

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا خودت هوای همه پزشکا و پرستا و کادر درمانی بیمارستانا رو داشته باش💙💙💙❤❤❤ آیه الکرسی می خونم ...

مرسی مهربون 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
سلام عزیزم خداروشکر ک نتیجه گرفتین .میشه بگین کوجا وپیش کی نتیجه گرفتین .من چن ساله درگیرم . برامنم ...

سلام عزیزم من خیلی جاها رفتم رویش کرج و دکترای مختلف و قرص و آمپول و دوبار ای وی اف و چند بارم انتقال ناموفق، آخرین بارم پیش دکتر طاهری پناه تو عرفان نیایش تهران رفتم ازمایش و اینا نوشت همسرمم کم کار بود شکل اسپرمام دفورمه خودمم تنبلی شدید ، دیگه دارو نوشت برای همسرمم به منم گفت تا میتونی وزنتو بیار پایین فروردین بیا ای وی اف منم از مهر شروع کردم رژیم و ورزش  ولی خواست و معجزه خدا بود بصورت طبیعی تو اسفند باردار شدم ، انشاالله برای شمام تو همین عید نوروز یه تو دلی با قدم مبارک بیاد تو زندگیتون ⚘

[QUOTE=216391644]ممنون که جواب دادین ودعام کردین. عزیزم . پس بنظرتون نیایش تهران خوبه برم ؟[/QUO

بیمارستان عرفان نیایش کلینیک ای وی اف من تجربم خوب بود اونجا فقط هزینه هاش آزاد و چون خصوصیه گرون طرف قرارداد نمیدونم با بیمه هست یا نه ، انشاالله به مراد دلت برسی ⚘