2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک

85 بازدید | 16 پست

امشب شوهرم بمن گفت ما خانوادمون پسرزاست شما دخترزایید ، خواهرشوهرم بارداره امشب معلوم شد پسره ، منم کار ضایعی کردم گفتم پسر دوست دارم، ماهنوز بچه ای نداریم ولی من از حرف شوهرم خیلی ناراحت شدم بنظرتون ناراحتیم بیمورده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو عامل تعیین جنسیت، مرده نه زن! 

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عزیزم ناراحتي نداره ك بچه باید سالم باشه پسر یا دختر بودنش فرقي نمیکنه 😊 اما خدا وکیلي من و شوهرم ع ...

اره واقعا مهم سالم بودنه بچس منو شوهرم دخترم خیلی دوست داریم ، دوس دارم دوتاشم داشته باشم🥰

ماه پیش دوروز بعد تموم شدن پریودم رابطه بدون دخول داشتم وباکرم ولی احساس کردم موقع ارضاع شدن نامزدم روی واژنم ریخت ی ربع بعدش قرص اورژانسی خوردم یکیشو همون لحظه یکیشو اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار ساعتشو اشتبا خوردم فردا باز قرص خریدم اینبار دوتاشوباهم خوردم هفت روز بعدش ینی 3اسفند لک بینی داشتم وبعد خونریزی اما کم بود مثل پریدی نبود حجمش 7یا9 روز طول کشید خونریزیمم ولی حجمش اندازه پریودی نبود امکان داره حامله باشم

اون موقه ها گفتی دیگه یادش رفته  الان بگو مهم سلامتی بچمه  دختر وپسرش فرقی نداره

واقعا فرقی نداره برام فقط از حرفش ناراحت شدم خودم باعث شدم همچین حرفی بزنه اگه از اول میگفتم دخترم خیلی دوس دارم الان اینجوری نمیگف

واقعا فرقی نداره برام فقط از حرفش ناراحت شدم خودم باعث شدم همچین حرفی بزنه اگه از اول میگفتم دخترم خ ...

طوری نیس عزیزم 

فراموش کن ، دختر نعمته پسر رحمت یا شایدم برعکس 😉🤔🤔🤔

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️