2777
2789

اگه سیم برق داره بزن تو پریز بعد اونیکه روش درجه ها رو نوشته بچرخون تا روشن شه چن ثانیه نگهدار بعد ولش کن

سوراخ صفحه پایین هم میشه فندک بگیری بعد همون درجه رو بچرخونی گاز که خارج بشه شعله روشن میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اگه سیم برق داره بزن تو پریز بعد اونیکه روش درجه ها رو نوشته بچرخون تا روشن شه چن ثانیه نگهدار بعد و ...

اون سوراخی که پایین قراره داره فندک بگیرم؟؟!!نمیرم یه وقت سر پیتزا😂😂فندک و بگیرم جلوش و اون درجه رو بچرخونم ارع؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سوراخی که پایین قراره داره فندک بگیرم؟؟!!نمیرم یه وقت سر پیتزا😂😂فندک و بگیرم جلوش و اون درجه ر ...

بله عزیزم صدای گاز میاد روشن میشه چن ثانیه باید نگهش داری که گرم بشه اگه زود ول کنی خاموش میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

این شکلی که ندیدم ولی قطعا این سوراخا زیرش شعله س فندک رو بگیر روشون و درجه رو بچرخون