2777
2789
عنوان

شرایط سنی نی نی سایت

611 بازدید | 116 پست

من خودم همون طور که از عنوانم مشخصه ۱۵ سالمه ..

شاید که نه هستن کسانی که با تغییر توی همین اطلاعات خودشونن به صورت یه خانم بالغ حالا هر چند ساله حتی با نمودار بارداری🙄😞مشخص میکنن شرایطشون رو..

خب من نمیخام اعتراض کنم به این شرایط ولی چون میدونم حرف دل خیلی از مادرای اینجاست میخام به نمایندگیشون این تایپک رو بنویسم ..اما میخوام یه دفاعیه ای از خودم بگم.  با اینکه با تک تک حرفای شما مادرای عزیز و دوست داشتنی موافقم اما دیگه کمتر دختر یا پسری پیدا میشه که راجب مسائل بزرگتر از سنش چیزی ندونه..حالا یا اینجا یا هرجایی بالاخره به مسائل واقف میشه..از عوارض؛ خطرات و همه چیزش آگاهم ولی خب این سایت برای خیلی از مسائل دیگه هم استفاده میشه و من خودم به شخصه از اومدن توی این سایت قصد بدی ندارم و نداشتم . حتی اگه شده با حمایت و کامنت های شما عزیزان میگم که خودم با این شرایط سنی مخالفم و حاضر به ناراحت شدن شما عزیزان و کاربران نیستم. 

اگه شرایط سنی کنترل بشه که البته بعید میدونم 

زیرا مجازی اسمش روشه و دروغ بزرگترین حقیقت دنیای مجازیه و من میتونستم از اول خودم رو مثل شما جا بزنم اما دوست نداشتم. لطف میکنین تایپکم رو تا آخر میخونین🌷

منتظر نظرات مهم شما عزیزان خواهم بود برای یک گام محکم 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سر و زبونی هم داری😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چ سر و زبونی هم داری😂

😊

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
امضات با سنت بهم نمیخونه

خب نخونه