2777
2789

سلام گلها. 

من نمیدونم چرا با مامانم سازم نمیشه. اصلا مثل قبل نیست مامانم. مهر و محبت‌هاش خیلی کم شده. اگر تو کارای خونه کمکش نکنم باهام سرسنگینه. آخه کمکم میکنم در کل. یکاری اگه بکنه هی میگه. امروز میگه فلان چیزو جمع کن دفعه پیش جمع نکردی. هی میگم بابا ندیدم گوشه بود ندیدم. بعد میگه منکه نباید پشتت برم تمیز کنم. منم با ناراحتی میگم ببخشید اگه اسباب زحمتتونم. میگه خب نباش. اصن خداشاهده هنگم. درددل و حرف و اینام اصلاااااا. پرخاش میکنه یطوری که پشیمون میشم از حرف زدن. من نخاستم با مامانم صمیمی باشم ولی دیگه اینطوری واقعا هنگم. شماهام بگین ببینم بقیه خانواده‌ها رابطه مادر دختری چجوریه؟ من پرتوقعم یا رفتارای مامانم یجوریه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان مجردی اکثرااینجوریه بعد ازدواج احترام ومحبتتون بیشتر میشه

میخام چیکار بعد ازدواج آخه 🙁!؟ 

الان که تو خونه‌م لازم دارم. هر دختری لازم داره محبتو از مامانش بگیره مجردی. 

دوست عزیز همونقدر که مامانت تو خونه وظیفه داره شما هم داری بابات هم داره.شما کمک نمیکنی وظیفه تو انجام میدی

خب بگو چقدر کار خونه انجام میدی شاید مقدارش خیلی کمه و از این ناراحته

مامان من ک التماسش میکنم یکاری براش انجام بدم نمیذاره .

تا میگم بذار ظرفارو من بشورم چنان سریع میدو ظرفا و میشوره 5دقه ای میگه نمیخواد. اینم اینجوری عصابمو خورد میکنه 

مامان من گله همش میخواد ما سختی نکشیم میگه شما راحت بشینید ولی من دلم میسوزه همه کارارو خودش میکنه

آخه وقتی 19 سالم بود مامان منم اینجوری شده بود کلا توقعش از من رفته بود بالاااا

الان چند سالته؟ ازدواج کردی ؟ نمیدونم والا بهش میگم یا از اول اینطوری باشین یا یجور دیگه اقلا نه این مدلی. 

دوست داره ازدواج کنی بری دیگه

آها ینی اگه بخام ازدواج کنم باید از سر ناراحتی از خونه و بی محبتیای مامان ازدواج کنم فرار کنم؟ نه این حرفا نیست. مامانمو میشناسم. این طرز فرکو نداره

الان چند سالته؟ ازدواج کردی ؟ نمیدونم والا بهش میگم یا از اول اینطوری باشین یا یجور دیگه اقلا نه این ...

24 سالمه هنوز ازدواج نکردم

اینم بگم من اون زمان خیلی تنبل بودم هیچکاری نمیکردم الان عاقلتر شدم اونام بهم احترام میذارن