2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده بچش کم وزن ب دنیا بیاد سالم بوده؟؟؟

دختر من ۳۵هفته باوزن ۲۱۰۰بدنیا اومد الان ۹ماهشه سالم بود خداروشکر و هست

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

کاش یه داپلر رنگی میدادی تا بفهمی ک یه وقت خدایی نکرده مشکل از جفت و خونرسانی به  بچه نباشه

چون اگ یه وقت خونرسانی خوب انجام نشه تو اندازه پنج نفرم ک بخوری بازم سودی به حال اون بچه نداره

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
دختر من ریزتر بود البته آی یو جی آر بود  ماست و آجیل و کباب و بستنی و پودر لیدی میل و نون خامه ...

واسه من آی یو جی آر نیس...خونرسانیشم هیچ مشکلی نداره ولی وزن نمیگیره...بخدا انقد اینارو خوردم که واقعا حالم بد میشه ازشون ولی اثر نکرد

دختر من ریزتر بود البته آی یو جی آر بود  ماست و آجیل و کباب و بستنی و پودر لیدی میل و نون خامه ...

نه لیدی میل برا بچه حساسیت میاره عزیزم به ریسکش نمی ارزه اصلن

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
واسه من آی یو جی آر نیس...خونرسانیشم هیچ مشکلی نداره ولی وزن نمیگیره...بخدا انقد اینارو خوردم که واق ...

خب اگه مشکلی نداره که خداروشکر کن 

نگران نباش سالمه بعد از تولد راحت تپل میشه 

نه لیدی میل برا بچه حساسیت میاره عزیزم به ریسکش نمی ارزه اصلن

نمیدونستم.چون خودمم میخوردم البته جنین من آی یو جی آر بود هرچی هم میخوردم فایده نداشت فقط خودم وزنم بالا میرفت