2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری😑

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست
نه عزیزم

داروئه یبوسته

یه پودره ک بسته ب نیاز بدنت باید قاطی آب کنی بخوری هیچ رنگ و مزه ای هم نداره،فقط خریدنی بپرس ببین می تونی تو بارداری مصرف کنی یا نه؟ ولی در کل بهترین داروئه 4 سااال پسرم یبوست داشت خدا خیر بده دکترشو اینو تجویز کرد و خوب شد خداروشکر

بعد تغذیه تو هم رعایت کن چیزهایی نخور ک یبوست میاره

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم اوضاعم خوب نبود ولی دکتر یه پودر بهم داد با آب قاطی میکنم و جواب داده عجیب 

البته من ایران نیستم اگه بخوای میتونم عکسشو برات بذارم بگردی شاید پیداش کنی ایران 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

من دکتر بهم لاکسی ژل داد 

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
میترسم برا جنین ضرر داشته باشه شما امتحان کردید مشکلی نبود؟ روغن زیتون حالت تهوع میگیرم

فک نمیکنم داروی ضد بیوست واس جنین ضرر داشته باشه برو دارو خانه ازشون بپرس ضرر داره یا نه ب هر حال تو میخای بیوست رو از بین ببری . اره منم قرصشو خوردم تا ۷ ساعت کلا مشکلم برطرف شد 

خوب بود؟ الان بهتر شدین؟؟؟ 

اره شب میخورم یه لیوان اب هم بعدش راحت فردا صبخش مشکلم حل میشه البته من یبوستم شدید نیست در حد این نیست ک سه چهار روز کلا نشه

اما باید ب خودم فشار میاوردم ک اونم خطرناکه برا همین دارو گرفتم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤