2777
2789
عنوان

خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 39 پست
بعضیا ب ما میگن خوشبحالتون ویار ندارین ولی ما همش دونبال ی ویاریم اینم از سر خوشی نیستا از سر نگرانی ...

نه ۵ فروردین باید برم برای سونو ان تی...

ببین شما ۶ هفته  ای ولی ویار طبیعتا از دوماهگی به بعد شرو میشه

منم ویار اومد سراغم یه هفته ای  حالم خوش نبود 

حالم بهمم خورد یه چن باری ولی بعدش خوب شد

من دقیقا از ۸ هفتگی به بعد حالم بد میشد... 

شما الان زوده برا قضاوت حالا صبر کن تا دوماهت یهو تغییراتت کمی بیشتر میشه ولی واقعا ادم حالت تهوع نداشته باشه بهتره چون من یه هفته داشتم  میخواستم دیوونه بشم

تو بارداری واقعا تهوع غیر قابل تحمله عزیز دلم یعنی انگار خنجر تو جیگر آدم فرو میکنن خیلی زور میاد به آدم

فقط به خودت برس رفتی سونو تشکیل قلب؟ البته الان زوده ۸ هفته برو اگه نرفتی

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤
تغییری هم تو شکل رحمتون هس یا نه همونه اصن؟؟

یه کوچولو اره خب شکم دراوردم درصورتی که قبلا دلم به کمرم چسبیده بود... ولی کلا یه چی بگم  بهت شکم دراوردن درستش از ۴ ماهگی  هست شروعش که قشنگ محسوس خودت متوجه بشی

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۵ فروردین باید برم برای سونو ان تی... ببین شما ۶ هفته  ای ولی ویار طبیعتا از دوماهگی به بعد ...

۸ هفته ک شدم میرم ۱۸م میشه

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
۶هفتمه تازه.‌اخرین پریودیم ۱۴ بهمن بود

سلام .اولا تبریک انشالله بسلامتی بگذره دورت .بعدش تواین ۸ هفته دکتر نرفتی ایا یا لازمه بریم تا ۸ هفته بااین  شرایط اخه خودمم تست زدم مثبت شده امروز میخاستم بدونم ۸ هفته چکارای کردی

سلام .اولا تبریک انشالله بسلامتی بگذره دورت .بعدش تواین ۸ هفته دکتر نرفتی ایا یا لازمه بریم تا ۸ هفت ...

سلام ب رو ماهت عزیزم..ممنون شما هم مامان شدنت مبارک.. من تازه ۶ هفتمه..دقیقا میلاد امام علی فهمیدم باردارم ک روز بعدش از دادم و بردم دکتر و واسم ازمایشات چکاپ نوشت دارو  داد و بعد هم سنو نوشت واسه ۸ هفتگیم ک میشه ۱۸م

من تغییرات شکمم دیگ اواخر پنج ماه پیدا شدقبلش ن

یعنی اوایل هیچ برامدگی روی رحم مشخص نبود درسته

سلام ب رو ماهت عزیزم..ممنون شما هم مامان شدنت مبارک.. من تازه ۶ هفتمه..دقیقا میلاد امام علی فهمیدم ب ...

فدا.چ داروی .من قبلش که فولیک اسید داد بهم بخورم ادامش میدم .

فدا.چ داروی .من قبلش که فولیک اسید داد بهم بخورم ادامش میدم .

اره همین فولیک ۱ و ادامه چون ب منم فولیک۱ داد و ویتامین و اهن