2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 35 پست
من کیست ندارم.بچه دومه بعد ۸ سال الان دل تو دل دخترم نی بهش بگم گفتش صب بیدارم کنیا خخخ

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد بقلش بگیری عزیزم

جاریم بچه اولشه پس اون نیستی💋❤

اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد بقلش بگیری عزیزم جاریم بچه اولشه پس اون نیستی💋❤

قربونت مهربون .همچنین جاری شمام بسلامت بگذرونه این دورو .همه مادرای که باردارن انشالله.

قربونت مهربون .همچنین جاری شمام بسلامت بگذرونه این دورو .همه مادرای که باردارن انشالله.

انشالله ممنون عزیزم

یکی دو روزه نهاوندیه

ای جان .حسشو میدونم الان هم خوشحال هم فکرش به این شرایط که چطور سر کنیم .خدا بهممون رحم کنه .من فرودین دکتری نمیرم تا خدا خواست شاید کم شد این کرونا باخیال راحت برم غربارگری .سرچ زدم هفته ۱۱ اولین غربار گریه

ای جان .حسشو میدونم الان هم خوشحال هم فکرش به این شرایط که چطور سر کنیم .خدا بهممون رحم کنه .من فرود ...

آره جاریمم خیلی میترسه بره بیرون ...انشالله این مریضی بره با خیال راحت به نی نیاتون برسید...نگرانم نباش خدا کمک میکنه

برای منم دعا کن باردار بشم

توکل بخدا باشه .قربون خدا دوسال تواقدامم .۶ ماه زیر نظر دکتر.امیدتو ازدست نده خدا خودش هواتو داره بوقتش  برات میفرسته فرشتشو

توکل بخدا باشه .قربون خدا دوسال تواقدامم .۶ ماه زیر نظر دکتر.امیدتو ازدست نده خدا خودش هواتو داره بو ...

من از بعد اینکه دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان دارم دیگه دکتر نرفتم الان حدود سه ماه اقدام میکنم و تقریبا هر سه روز ی بار نمیدونم رابطمون برای بارداری باید بیشتر باشه یا نه...دکتر بهم گفت حداقل ۶ماه اقدام کن اگه حامله نشدی بیا...منم تا خرداد صبر میکنم اگه باردار نشدم اونموقع میرم دکتر

مشکلت چی بود باردار نمیشدی تو؟

اولین بار رفتم گفت چون فاصله انداختی رحمت خشکه نمیدونم زمان میخاد .یمدتم عفونت گرفتم .بیشتر بخاطر فاصلع زمانی بین بارداری اول و دوم.رابطم دکتر دوماه اخری پیشش رفتم قرص تحریک تخمدان بهم داد از ۳ پریودی خوردم .رابطم گفت بعد ۷ روز از پریودی یشب درمیون اقدام کنیم .اگه تخم گذاری باشه جواب بده

اولین بار رفتم گفت چون فاصله انداختی رحمت خشکه نمیدونم زمان میخاد .یمدتم عفونت گرفتم .بیشتر بخاطر فا ...

اسم قرصت چی بود از شب سوم تا کی خوردی

اسم قرصت چی بود از شب سوم تا کی خوردی

لتروزول تلفظش دقیق یادم نی خخ.یخاشب ده تای  روزی دوتا  ۵ روز تموم شد.تجویز دکتر بستگی داره چی باشه برا یکی شاید روزی ی دونه باشه .توکه تنبلی داشتی زین قرصا بهت نداد ایاتحریک تخمدان