2777
2789

NS:

من دکتر آزادگان متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۳۳۷۲۳۹۴۷

من دکتر قدری متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۸۶۵۴۷۹۲۲

من دکتر زمانی متخصص بیماریهای داخلی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس آپ   ۰۹۳۳۰۶۹۳۲۵۴

من دکتر دیانت فوق تخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۵۶۷۳۰۴۶

من دکتر ارژنگ متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر وگردن در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس آپ   ۰۹۰۳۲۰۰۳۷۲۷

من دکتر مسروری متخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۳۹۱۱۰۱۶۶

من دکتر رضایی متخصص جراحی عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۷۱۲۲۳۷۴

من دکتر افتخار متخصص جراح عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۱۸۱۵۶۵۱

من دکتر اشکوه متخصص مغز و اعصاب در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۲۰۹۲۶۲۱

من دکتر شاهین نیک منظر متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۵۶۱۷۰۸۱۱

من دکتر اصفي متخصص زنان و زايمان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱٢١٢٠٧١٠٦

من دکتر صداقت متخصص جراحی مغز و اعصاب دیسک و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۲۵۵۵۴۸۴۴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگر فایده داشت براتون منو دعا کنید ممنون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک خوبی  

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
عمومی

میشه جواب سوالمو بدید؟

من دیروز یه دفعه درد خیلی شدیدی رو توی زیر شکم و رحم م حس کردم خیلی وحشتناک یود وسط خیابون گریه ام گرفته بود... امروز صبح رفتم پیش ماما معاینه کرد گفت عفونته ولی من شک دارم اخه مگه عفونت انقدر درد داره ؟؟؟ از داروهایی هم ک داده خوردم ولی اصلا دردم کم نشده..چندتا لخته خون هم ازم خارح شده.ممکنه کیست یا حاملگی خارج از رحمی باشه؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!