اگه تو این شرایط غذا از بیرون بگیرم بعد تو خونه خودم دوباره خوب داغش کنم بازم خطر داره؟؟ خیلی هوس کباب کردم☹
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
شايد بگيرى همون جورى روى شعله همه جاش داغ كنى عب نداسته باشه ولى ونخور🤨
چرا😂میگی اشکال نداره ک داغ کنم
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
من باشم نمیگیرم چون قدیم تو رستوران کار کردم میددنم چطوریه هر چ قدم بهداشت نظارت داشته باشه :/ من خودم عاشق فست فودم و ابمیوه و بستنی باور کن نخریدم تو این یک ماه بیرون میرم ولی اصن اینکار انجام ندادم از رستوران اینا خرید کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه کاریه ،گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل، تو دستت بهش شکل بده ،تو ماهی تابه گریل بزار ،هیچ روغنی هم نریز ،اولش خودش اب میندازه، بعد گریل میشه ،از کباب بیرون هم بهتر میشه، یا همین مواد لای توری کباب بزارینروی منقل بپزین
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ما گرفتیم یکی دودفعه همه پلاستیکاشو ظرفشو اینا رو بنداز دور دستاتو ضدعفونی کن و دوباره داغ کن هیچی ...
عه جدی اره ظرفو اینا حساسم سریع میریزم دور
چه کاریه ،گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل، تو دستت بهش شکل بده ،تو ماهی تابه گریل بزار ،ه ...
مشکلم اینه تو تابه کباب اب میشه کوچولو میشه از ریخت میوفته😂
عزیزم ویروس توی دمای ۵۶ درجه باید ۹۰ دقیقه بمونه تا تز بین بره و توی دمای ۷۰ درجه نیم ساعت.غذا از بی ...
اوه جدی نمیدونم مرسی ک گفتی
خودت کوبیده درست کن کاری نداره بچه های منم هفته پیش هوس کردن براشون درست کردم
چجوری از رو سیخ میریزه یاد بده بهم