2777
2789
عنوان

کیک تولد

171 بازدید | 16 پست

تولد پسرم نزدیکه میخام براش تولد بگیرم ولی با این وضع کرونا میترسم کیک تولدش رو بگیرم چه کنم به نظرتون؟

خطرناک ترین خوردنی دنیا خوردن گول ظاهر آدمهاست

درست کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خودت درست کن.اسونه.از نت مدل عروسگی انتخوب کن.

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتیم خوردیم البته کسی که پخته بوداشنا بود و ۱۵ روزپیش بودالان ریسک نکردم شیرینی بخرم به خاطر بارداربودنم هم اجیل خریدم با هر چیزی که میزارم دهنم میترسم که نکنه کرونا داشته باشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

تولد خواهرم بود کیک گرفتیم با داداشم ساعت 1 نصفه شب رفتیم دم خونه اش زنگ و زدیم اومد پایین با استرس کیک و کوبوندیم تو صورتش 😁😁😁کلی خندیده بودیم😁😁😂😂 فیلم گرفته بودیم ازش خیلی باحال بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
خودت درست کن.اسونه.از نت مدل عروسگی انتخوب کن.

منم میخوام میترسم خراب کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تولد خواهرم بود کیک گرفتیم با داداشم ساعت 1 نصفه شب رفتیم دم خونه اش زنگ و زدیم اومد پایین با استرس ...

مردم آزارین هااااا🤣

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
مردم آزارین هااااا🤣

آخه دور هم که نمیتونیم جمع شیم ..کیکم که نمیشه از بیرون خورد ..داداشم پیشنهاد داد اومد دنبالم ...ولی خودش خیلی حال کرد😁

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
دستورشومیدی

من با پودر آماده ها درست کردم چون تو خوابگاه بود و فر نداشتیم پودر آماده بهتر جواب میداد

بعدم از وسط بریدمش و یه لایه شکلات آب شده و موز گذاشتم 

بعدم روشو کلی شکلات آب کردم ریختم

آخه دور هم که نمیتونیم جمع شیم ..کیکم که نمیشه از بیرون خورد ..داداشم پیشنهاد داد اومد دنبالم ...ولی ...

میدونم 😂😂😂😂😂 اگه دست خودش بود تا میتونست میزدتون

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
من با پودر آماده ها درست کردم چون تو خوابگاه بود و فر نداشتیم پودر آماده بهتر جواب میداد بعدم از وس ...

اره منم باپودمیخام.چه شکلاتی خوبه؟چطوری آبش کنم؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
از لوازم قنادی شکلات تخته ای گرفتم  با روش بنماری یکمم بهش شیر اضافه کردم قشنگتر ریخته شه و یه ...

روش چی؟یعنی بذارم روگاز آب بشه؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚