کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
گرفتیم خوردیم البته کسی که پخته بوداشنا بود و ۱۵ روزپیش بودالان ریسک نکردم شیرینی بخرم به خاطر بارداربودنم هم اجیل خریدم با هر چیزی که میزارم دهنم میترسم که نکنه کرونا داشته باشه
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
تولد خواهرم بود کیک گرفتیم با داداشم ساعت 1 نصفه شب رفتیم دم خونه اش زنگ و زدیم اومد پایین با استرس کیک و کوبوندیم تو صورتش 😁😁😁کلی خندیده بودیم😁😁😂😂 فیلم گرفته بودیم ازش خیلی باحال بود
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود