2777
2789

به بندرعباس نیاید راه قشم با لندیگراف بسته س راه خمیر بسته س

هتل و مسافرخانه ومدرسه و خانه اسکان نمیده چادر زدن ممنوعه

هنوز هیجی نشده شهر ما پر مسافر شده

لطفاااااا به سمت جنوب نیایییییید امکانات بیمارستان صفره

ما حتی بیمارستان واسه کرونا نداریم یه بخش سوختگی با سی تا تخت هست 

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنوب نیاید ذلیل شدها

پس برن کجا شمال فکرها میکنیا شمال و مرکز را به گند کشیدن الان نوبت جنوبه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

وای چرا مردم انقدر خود خواهن چرا انقدر بی درکن چرا نمیفهمن وضعیته قرمزه هنوزم عینه بلانسبت...........سرشون میندازن پایین میرن مسافرت خوب بگید خاک برسرا امسال تنها نرید سفر میمیرید ؟

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

نمیتمرگن خونه هاشون خوبه همشون کرونا بگیرن ولی بدبختی بقیه رو هچل میندازن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

خوزستان کسی نیاد..اینجا افتضاحه افتضاح..امار کرونا تو شهرامون هر روز ده تا ده تا هست..غیر از این یه پشه هایی اومدن عین خون اشامن..یه من خون می مکن..خلاصه نیاین

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹