2777
2789
عنوان

تورم بیضه در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 20312 بازدید | 29 پست
عزیزم چرا فکر میکنی ضربه روحی میخوره خوب این مشکل هیدوسل رو باید تا کی داشته باشه من خیلی نگرانم با ...

چرا عملش میکنم ولی فعلا نه چون چندتا دکتر بردم همه گفتن دیر یا زود بایددعمل شه ولی هیچکدوم نگفتن اورژانسیه ...همشونم تاکید داشتن که فعلا مواظب باش بزرگتر نشه...که اگه شد باید زود عمل شه..اینم بگم معمولا اصلا معلوم نیست و فکر نمیکنی مشکلی داره خیلی کم پیش میاد خیلی کم نا متقارن میشه و انگار ورم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سالشه. چند ماه پیش عمل کردن .می گفتن انگار تو بیضش آب جمع می شد و متورم بود. درد اون جوری نداشت و ...

عزیزم پسر منم ۳ سالشه ، هیدروسل ارتباطی داره گفتن عمل کنیم‌ شما عمل کردین ؟ دکتر نگفت از چی اینجوری شده ؟ الان مشکلی نداره دیگه ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃
خیلی وقتا حالتش عادیه من فقط همین یکبارو دیدمش اینجوریه خیلی نگران شدم آخه بچه ۲ ساله کی تحمل عمل دا ...

گلم پسر منم‌دوسالشه خب طبیعی نیس یکی از بیضه ها یه کوچولو بزرگتر باشه...

İyi ki sevmişim seni
چرا عملش میکنم ولی فعلا نه چون چندتا دکتر بردم همه گفتن دیر یا زود بایددعمل شه ولی هیچکدوم نگفتن اور ...

سللم، خانوم شما پسرتون عمل کردین؟ یا خودش خوب شد؟

من پسرم هیدروسل غیرمرتبط داره  یه دکتر گفت عمل یکی دیگه گفت نیاز نیست

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

سلام عزیزم خوبی، پسر من بیضه سمت راستش بزرگتر از اون یکی شده ،نبردم هنوز دکتر، آخه امروز دیدم، باید فردا ببرم، انقد استرس گرفتم، برای پسر شما تشخیص چی بود؟ چیکار کردین؟ پسرم یکسالشه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد