2777
2789
عنوان

تورم بیضه در کودکان

20230 بازدید | 29 پست

مامانایی که پسر دارن یه لحظه بیان علت تورم یکی از بیضه ها چیه امروز پسرم یکی از بیضه ها متورم بود ولی الان که خوابیده یه کم به حالت عادی برگشتن آیا خطرناکه یا طبیعیه

سلام عزیزم منم یه روز متوجه شدم پسر ۳ ساله م یه سمت بیضه ش بزرگتره...یکم سرچ کردم نگران شدم دکتر بردم سنو انجام دادم گفتن هیدروسل داره یعنی یه چیزی مثل اینکه کیسه بیضه نه خود بیضه متورم میشه شبیه کیسه اب...چندتا دکتر بردم گفتن عمل باید بشه ولی اورژانسی نیست..فقط باید نواظب بود بزرگتر و درد ناک نشه ...منکه مدام چکش میکنم الان تو این سن نمیتونم عملش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فتح داره باید عملش کنی خطری ندارد نترس من داداشم اینجوری بود بعضی موقع ها خیلییی زیاد ورم می‌ک ...

دکتر پسر منم گفت اینم یجور فتخه..ولی معمولا مادر زادیه...ولی من تقریبا مطمنم مادرزادی نبوده چون قبلانم سنو برده بودم..ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

عزیزم فتح داره باید عملش کنی خطری ندارد نترس من داداشم اینجوری بود بعضی موقع ها خیلییی زیاد ورم می‌ک ...

خیلی وقتا حالتش عادیه من فقط همین یکبارو دیدمش اینجوریه خیلی نگران شدم آخه بچه ۲ ساله کی تحمل عمل داره خدایا

سلام عزیزم منم یه روز متوجه شدم پسر ۳ ساله م یه سمت بیضه ش بزرگتره...یکم سرچ کردم نگران شدم دکتر برد ...

نگفتن باید چن سالگی عمل بشه نگفتن هیدروسل باعث نازایی میشه یا خیر خواهش میکتم بیا جواب بده

نگفتن باید چن سالگی عمل بشه نگفتن هیدروسل باعث نازایی میشه یا خیر خواهش میکتم بیا جواب بده

نه باعث نازایی نمیشه ولی درصورتی که بزرگتر نشه و دردناک نشه.‌‌..پسر عمه شوهرمم این مشکلو داشته تو سن ۲۰ سالگی عمل میکنه الانم بچه داره.‌‌‌.مدام چکش کن ...حواست بهش باشه بیضه هاشم چک کن...حتما دکترم ببر نظرسونو بخواه..ولی من اصلا نمیتونم پسرمو عمل کنم چون میدونم ضربه ایی که روحی بهش وارد میشه از هیدروسل بدتر خواهد بود...بخاطر همین فعلا با مشورت پزشک دست نگه داشتم

عملشم خیلی سبکه اصلا نترس...پسر من مشکل عدم نزول بیضه م داشت که ۸ ماهگی عملش کردم...خیلی راحت بود بدون هیچ مشکلی دکترش گفت از اونم راحت تره .‌‌..اینم بگم دکترش خیلی خبره س و واقعا هم انسان شریفیه هم کاربلده

نه باعث نازایی نمیشه ولی درصورتی که بزرگتر نشه و دردناک نشه.‌‌..پسر عمه شوهرمم این مشکلو داشته تو سن ...

عزیزم چرا فکر میکنی ضربه روحی میخوره خوب این مشکل هیدوسل رو باید تا کی داشته باشه من خیلی نگرانم با حرفات امیدوار شدم بیا بگو میخای چیکار کنی برای مشکل پسرت کلا نمبخای عملش کنی

عملشم خیلی سبکه اصلا نترس...پسر من مشکل عدم نزول بیضه م داشت که ۸ ماهگی عملش کردم...خیلی راحت بود بد ...

وقتی عمل راحتیه چرا عملش نمیکنی چرا ضربه روحی خواهد خورد مگه نباید بالاخره عمل بشه

چن سالش بود عملش کردن الان چن ساله خوب شده عملش راحت بود یا سخت تو رو خدا بیا جواب بده

سه سالشه. چند ماه پیش عمل کردن .می گفتن انگار تو بیضش آب جمع می شد و متورم بود. درد اون جوری نداشت ولی دکتر گفت بهتر زودتر عمل شه. بیهوش ش کرده بودن. انشاا..‌ برا شما اون جوری نمی شه نگران نشو. چند روز تو رختخواب بود طفلی ولی زود خوب شد. از پایین شکم چند تا بخیه خورد.

سه سالشه. چند ماه پیش عمل کردن .می گفتن انگار تو بیضش آب جمع می شد و متورم بود. درد اون جوری نداشت و ...

آخه من شنیدم تا۵ الی ۶ سالگی عمل نمیکنن من الان واقعا تشخیص نمیدم آبه یا خیر الانم بخاطر کرونا همه جا بستس اصلاآدم میترسه تپی این شرایط بره بیمارستان و اینا

آخه من شنیدم تا۵ الی ۶ سالگی عمل نمیکنن من الان واقعا تشخیص نمیدم آبه یا خیر الانم بخاطر کرونا همه ج ...

اخه پسر من اگه یه ذره ترس و استرس بهش وارد بشه...دور از جونش تا پای..‌‌. میره خیلی کلا استرسیه عوارض ترسش میشه تهوع و استفراغ شدید طوری که یکی دوماه ممکنه باهاش بمونه و هر چی بخوره بالا بیاره...طوریکه چند کیلو کم میکنه فعلا نگهش میدارم البته تقریبا دوماه یکبار به دکتر نشون میدم...حداقل یکم بزرگتر شه که درکش بالاتر بره بتونم واسش توضیح بدم