الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخی میفهممت.منم بعده هفت سال که با شوهرم دوست بودیم و سختی سربازیو ...تحمل کردیم صاف دو روز قبل خاستگاری پسر عمش فوت کرد.تا صبح گریه کردم و از خدا گله کردم
لعنت بر کرونا ، عزیزم متاسفانه مردم هم رعایت نمیکنن همه افتادن تو جاده ها 😒😒😒معلوم نیست تا کی درگ ...
آره واقعا ماهایی که قرنطینه ایم باید تقاص اونارو بدیم که سفر و هزار کوفت و زهرمار میرن حاضر نیستن واسه سلامتی خودشون بقیه هیچی تو خونه بمونن فقط چند هفته
طفلیا چیکار میکنن؟؟؟بابا بخدا اگ نظر من باشه ی مهمونی با بیست نفر ادم بگیرن برن سر زندگیشون.بخدا این ...
هیچی فعلا نخواستم درمورد این مسئله باهاش صحبت کنم و چیزی ازش بپرسم، چون حتما ناراحته نمیخوام داغ دلش تازه شه...اینا خانواده پدرش انقد زیادن ،عمهها و عموهاش با زنا و بچهها و شوهراشون از 100 نفر خیلیییی بیشترن
آره بابا من جشن عقد گرفتم یه تالار خوب شبیه عروسی دیگه عروسم شدم بخدا اگه عروسیم نگیرم حسرت اینو ندارم چرا حس عروس شدن رو تحربه نکردم اما متاسفانه بقیه قبول نمیکنن. با این اوضاع تو بلاتکلیفی دارم دق میکنم