2777
2789
عنوان

لعنت بهت کرونا که زندگیمو خراب کردی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 43 پست
عزیزم توکل بخدا میدونم چی میگی ولی اتفاقیه که افتاده  سعی کن تو حال لذت ببری  کاری ازت ب ...

اخه تا کی باید منتظر بمونم بره ای مریضی؟؟؟؟.بخدا کلافه م کلافه...حاضرم کرونا ضعیف شد مهمونی بگیرم برم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بر کرونا ، عزیزم متاسفانه مردم هم رعایت نمیکنن همه افتادن تو جاده ها 😒😒😒معلوم نیست تا کی درگ ...

آره واقعا ماهایی که قرنطینه ایم باید تقاص اونارو بدیم که سفر و هزار کوفت و زهرمار میرن حاضر نیستن واسه سلامتی خودشون بقیه هیچی تو خونه بمونن فقط چند هفته 

طفلیا چیکار میکنن؟؟؟بابا بخدا اگ نظر من باشه ی مهمونی با بیست نفر ادم بگیرن برن سر زندگیشون.بخدا این ...

هیچی فعلا نخواستم درمورد این مسئله باهاش صحبت کنم و چیزی ازش بپرسم، چون حتما ناراحته نمیخوام داغ دلش تازه شه...اینا خانواده پدرش انقد زیادن ،عمه‌‌‌ها و عموهاش با زنا و بچه‌‌‌ها و شوهراشون از 100 نفر خیلیییی بیشترن

🖤

خونواده منم نمیزاااارن...جشن عقد گرفتی؟

آره بابا من جشن عقد گرفتم یه تالار خوب شبیه عروسی دیگه عروسم شدم بخدا اگه عروسیم نگیرم حسرت اینو ندارم چرا حس عروس شدن رو تحربه نکردم اما متاسفانه بقیه قبول نمیکنن. با این اوضاع تو بلاتکلیفی دارم دق میکنم

هیچی فعلا نخواستم درمورد این مسئله باهاش صحبت کنم و چیزی ازش بپرسم، چون حتما ناراحته نمیخوام داغ دلش ...

دلم برا شوهرم پر میکشه بخدا.خونمو میبینم میخوام اتیش بگیرم بقران‌.خسته شدم از اینک هرروز شوهرم بیاد دنبالم و شب برگردونه منو.همه ش استرس و اضطراب اه

آره بابا من جشن عقد گرفتم یه تالار خوب شبیه عروسی دیگه عروسم شدم بخدا اگه عروسیم نگیرم حسرت اینو ندا ...

من توم یا تو منی؟منم بخدا همه اینکارارو کردم حسرت عروسی ندارم.فقط الان حسرت خونمو و وسایلمو و حسرت زندگیمو دارم.دلم شوهرمو میخواد