2777
2789
عنوان

مدفوع چرب نوزاد

9780 بازدید | 21 پست

نوزادم 17 روزه ست و ده روز شیرخشک و شیرخودم خورده، یک هفته ست فقط شیر خودم 

انقدر مدفوعش چند روزه چرب شده باید با صابون بشورم تا از باسنش و دست خودم بره 

تو نت چیزای وحشتناک نوشته کسی بوده بچش اینجور باشه؟

خودم اصلا رعایت ندارم لبنیات و کره و همه چی میخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیدونم ولی بعضی وقتا اینجوری میشه شاید بخاطر شیر خشکشه.... بعدم هرچی تو نت مینویسه اعتماد نکن الکیه

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

سوجذب‌شدیدداره‌خیلی‌مفصله‌احتمالایکی‌ازدلایلش‌آلرژی‌‌به‌شیرخشک‌وچیزایی‌که‌میخوریه‌ربطی‌به‌مصرف‌روغنت‌نداره‌درمان‌اول‌وآخرت‌دکتربهروزمقدادی‌دعام‌میکنی‌فقط‌فرداهست‌زووووووود

در روز پنج الی 7 بار  انقدر گریه کردم چشمم باز نمیشه

پس مشکلی نیست . زیادم‌با صابون و شوینده نشورش پوستش نازک میشه 

کاهی یچیزایی تو بدن اصافه ست که از راه دفع باید خارج بشه . که خوب مشخصه چربی از راه مدفوع باید دفع بشه چون بچه نتونسته مقدار اصافه رو جذب کنه . به اندازه ی بدن و نیازش برمیداره . وقتی باید نگران بشی که بجه وزن اصافه نمیکنه

سلام اسی لطفاً جواب بده بچت خوب شد دکتر بردیش یانه. اخه پسر منم مدفوعش چربه نمیدونم از چیه

سلام اصلا نگران نباش هیچ موردی نبود پسرم الان ماشالله ۳ سال و یکماهشه 

اونا لَخته های چربی هضم نشده شیرخشک یا شیر مادره

سلام اصلا نگران نباش هیچ موردی نبود پسرم الان ماشالله ۳ سال و یکماهشه  اونا لَخته های چربی هضم ...

مرسی که جواب دادی امشب دیدم اینحوری شد تونت زدم دیدم چیزای بدی نوشته. حالا نمیدونم فردا ببرمش دکتر یا صبر کنم یه دفعه دیگه پی پی کنه ببینم چجوریه.