2777
2789
عنوان

متوفی "پدر بزرگ مهربون "😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین یه صفحه ببین چند نمونه سهل انگاری خدا به داد برسه

منکه اگه خدایی نکرده بیاد پیشمون میرم از اینجا 

مامانم یه سویت کوچک داره با بچه هام میرم اونجا بزار بهش بربخوره 

پشت تلفن گفتم بعد مریضی ما میایم حتما اگه بازم گوش نکنه میرم 😤😤

منکه اگه خدایی نکرده بیاد پیشمون میرم از اینجا  مامانم یه سویت کوچک داره با بچه هام میرم اونجا ...

حتما برو شما عاقلی بقیش مهم نیست

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
منم الان مادرشوهرم رفتن مسافرت با اتوبوس  بعد برگشتش گفته یا ما میایم یا شما بیاین 😐😐

والله بخدا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن من فقط یه برادرزاده دارم هرروز زنگ میزنه گریه بیاین خونه مون دلمون نمیاد بریم ،اینا دیگه شورش دراوردن،اخر سرم بهم میگه روی سرپسرم نگیری اذیتش کنی بره بیرون مریض بشه بقران بقران بقران قسم توی تموم خاندانشون  ندارن کسی  انقدر خوب باشه درحق شوهرش کل فامیلشون میگن بشوهرم چیکار واسه خدا کردی این زن بهت داده  چرا  این همیشه منو نیش میزنه؟؟؟؟؟

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....