2777
2789
عنوان

متوفی "پدر بزرگ مهربون "😔😔

221 بازدید | 22 پست

▪️متوفای ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

▫️تاریخ فوت: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹
علت فوت: کرونا

🔹متوفی - که پدر بزرگی مهربان بود - در خانه اش نشسته بود که اقوام یکی پس از دیگری به دیدارش آمدند: بی ادبی است به عید دیدنی بزرگ فامیل نرویم!

🔸آنها حتی دست هم ندادند و روبوسی هم نکردند ولی ویروس نامرئی از یکی شان منتقل شد به بیچاره پدر بزرگ. هیچ وقت هم مشخص نشد کدام یک از افراد فامیل قاتل او شده بود چرا که هیچکدام شان کرونایی نشدند.

🔹بعدها پزشک پدربزرگ گفت: هر که بود فقط ناقل بود، بی آن که علائم داشته باشد.

🔸فردای روزی که پدربزرگ مُرد، چند کارگر گورستان که لباس های ضدکرونا پوشیده بودند، او را در عمق دو متر و بیست سانتی متری دفن کردند،کمی آهک روی جنازه اش ریختند و همه فامیل در خلوت خود برایش گریستند؛ قاتل هم می گریست.

✍️ جعفر محمدی

دقیقا کمتر از یکماه پیش پدرشوهر دوستم تو یه مراسم ختم شرکت کرد و چندروز بعد فوت شد

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا

داداشم اینا دارن از شهرستان میان خونه بابا ۲۰ روزم اینجا هستن بجه هاشون هم همش تو کوچه پلاسن والله من واسه پدر و مادر مریضم نگرانم 

الان اوت یکی داداشم و جفت خواهرامم راه دورن نیومدن ولی اینا فردا صبح میان

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

این حرفا بی فایدس

اونی که باید تاثیر میگرفت الان نشسته تو خونش

اونی که حرف حالیش نمیشه برنامشو چیده واسه عید دیدنی گوشاشم گرفته نشنوه

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
والا داداشم اینا دارن از شهرستان میان خونه بابا ۲۰ روزم تینج هستن بجه هاشون هم همش تو کوچه پلاسن وا ...

منم نگران مادروپدرمم 😔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
این حرفا بی فایدس اونی که باید تاثیر میگرفت الان نشسته تو خونش اونی که حرف حالیش نمیشه برنامشو چید ...

دقیقا درسته 

ولی خوب بازم یه نفرم تحت تاثیر قرار بگیره جا شکرش باقیه

ای بابا  تعارف که ندارین بگین نیان

مامانم عیر مستقیم گفته ولی گفتن که میایم خونه پدر خانمشم‌ همینجاست اون که اصلا رعایت نمیکنن مثلا بردارشوهر خودم روز صدتا میره امروز اومده چندتا دخترم رو محکم بوسید مامانم دعواش کرد که ما به بچمون‌ دست نمیزنیم تو چطوری میبوسی بهش برخورد

الان مادرشوهر بیشعور من زنگ زده شوهرم تحریک می‌کنه که بیا شهر ما 

منم الان مادرشوهرم رفتن مسافرت با اتوبوس 

بعد برگشتش گفته یا ما میایم یا شما بیاین 😐😐

منم الان مادرشوهرم رفتن مسافرت با اتوبوس  بعد برگشتش گفته یا ما میایم یا شما بیاین 😐😐

ادم دوست داره از دست بعضیا سرشو بکوبه به دیوار