2777
2789
عنوان

تبم رفته بالا بچه كوچيك دارم!!!

162 بازدید | 17 پست

سلام من از صبح بدنم كوفتست و دست و پاهام جون نداره از بعد از ظهر تب و لرز كردم و دماي بدنم بالا و پايين ميشد كه تا ٣٨ /٦ هم رسيد ولي خوب ده دقيقه بعدش مثلا كم ميشد سر و كلم هم انگار عفونت كرده و سنگينه اينا علاعم اوليه  كروناست؟؟؟؟؟؟؟ از شب نشستم گريه كردم ك بچم بعدش چي ميشه اگه بميرم..... زنگ ١٩٠ هم ك زدم ميگه ميتونه باشه مييتونه هم نباشه بچم نگرفته باشه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نترس ترس بدتره فقط سوپ داغ بخور و خودتو گرم بگیر دمای خونه رو بالا ببر

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

منم گلوم گاهی میسوزه.... نفوس بد نزن فقط مایعات گرم بخور

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم انشاا... که نیست ولی رعایت کن. قرار نیست هر کسی کرونا گرفت بمیره. خواهر خودم بخش درمان کار می کنه متاسفانه گرفت الان توی دوره ی نقاهته و رو به بهبودی. اصلا بستری هم نشد و توی خونه بود. 

ولی رعایت کن توی خونه 

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
عزیزم انشاا... که نیست ولی رعایت کن. قرار نیست هر کسی کرونا گرفت بمیره. خواهر خودم بخش درمان کار می ...

واسه خودم غمم نيست بچم دوماهشه بهش شير ميدم ميترسم اگه باشه اون بگيره تا حالا ك تب كردم قبلش همش تو صورت و بغلم بود