2777
2789
عنوان

کسانیکه میرن مسافرت تفریحی

231 بازدید | 24 پست

امیدوارم هرکسی به قصدتفریح وخوش گذرونی مسافرت میره .یاکرونابگیره باتصادف کنن.سالم برنگردن به شهرشون.

ماتوخونه خفه شدیم.افسردگی گرفتیم .اونامیرن تفریح .سلامتی خودشون به درک .ویروس وپخش میکنن بی عقلا.نمیگن شایدناقل باشیم.

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خیر نبینن. الهی خیر نبینن. تا عمر دارن مدیون این پزشکان و پرستارها و ماها که تو خونه قرنطنیه هستیم

الهی خدا خودش جوابشون رو بده

الان تو اخبار از طرف پرسیدن چرا اومدی مسافرت. خانوادت مریض میشن. چندش خاک برسر میگه توکل به خدا چیزی نمیشه‌. الهی همین خدا بزنه به کمرت

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
حالا بیشعورن درست ولی اینا که گفتی و من واسه دشمنمم نمیخوام 😐

اینادشمنمونن.اگه خدای نکرده خدای نکرده ویروس زیادبشه وبچه هامون یایکی ازعزیزامون بگیرن  اونوقت چی؟اونوقتم راضی نیستی

اینادشمنمونن.اگه خدای نکرده خدای نکرده ویروس زیادبشه وبچه هامون یایکی ازعزیزامون بگیرن  اونوقت ...

چرا ولی اخه دلم نمیاد بگم تصادف کنن 😢😢 کاش خدا بهشون عقل بده

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
الهی خیر نبینن. الهی خیر نبینن. تا عمر دارن مدیون این پزشکان و پرستارها و ماها که تو خونه قرنطنیه هس ...

شماهم اخبار20و30رودیدی؟میگفت توکل برخدا.

خدابزنه به کمرشون

ازه دوستم زنگ زد گفت داریم میریم نوشهر😐اونحا میخایم قرنطینه کنیم خودمونو

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉