2777
2789
عنوان

کوچک بودن دورشکم جنین کمک میخوام

1853 بازدید | 9 پست

من طبق اخرین‌پریود ۳۶هفته و چندروزم .دیروز سونو رفتم ۳۵هفته ۴روز بود...اما دور شکم‌جنین گفت هفته ۳۲هست وزن پسرمم ۲۲۵۰

خودمم شکمم کوچیکه خیلی وزن زیاد نکردم

تا سونوهای قبلی هیچ مشکلی نبود

دکترمم فعلا نیست تابعد عید

کسی بوده تجربه داشته باشه؟؟نگرانم

چیا بخورم وزن‌بگیرع

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثه من  انقدر گریه کردممممم  کلی جوش زدم  تو سونو ۲۹۰۰ وزنش بود و سه هفته شکمش عقب ...

کمتر بود یعنی؟؟؟

هفته چند دنیا اومد؟؟؟

سونو داپلرهم دادین؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج
کمتر بود یعنی؟؟؟ هفته چند دنیا اومد؟؟؟ سونو داپلرهم دادین؟؟؟

اره ۳۷ هفته و ۴ روز ک رفتم سونو ۲۷۰۰ بود وزنش و سه هفته عقب تر بود شکمش و بقیه چیزا هم ده روز .

و چند روز بعدش دوباره رفتم سونو این سری داپلر رفتم ۳۸ هفته و ۱ روز بودم وزنش ۲۹۰۰ بودو شکمش سه هفته عقب تر بود همچنان ....شبش دردم گرفت رفتم بیمارستان فرداش زایمان کردم ۲۵۰۰ بود وزنش .اصلااااا نگران نباش

پسر نازم عاشقتم  
خداروشکر ان شاللع سلامت باشه

ببین سونو خطاش زیاده ها برا منو از چیزایی که زده بود کوچیکتر بود بچم وزنشم3550زد 3200بود دوروز قبل زایمان

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

سلام بچتون سالمه مشکلی نداره؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است