من پری های منظم ندارم اما اگه میانگینش رو حساب کنم میشه ۳۵ روز از ۱۲ بهمن که روز اول پری هست تا الان پری نشدم بی بی چک ها هم به جز یکی که سریع مثبت شد بقیه همشون منفی بودند امروز آز هم ندادم که بتا زیر ۲ بود اما بعضی حالات بارداری رو دارم که هیچ وقت این جوری نبودم چون من قبلا دوتا بارداری داشتم و سر اون دوتا قبلی ۴۴ روز که از پری گذشته بود بتا مثبت شده بود و بارداری راحت داشتم این دفعه ۳۱ روز بعد از پری رابطه محافظت شده نداشتم چون فکر می کردم پری نزدیکه حالا فکر می کنم ممکنه آز اشتباه کرده باشه از طرفی هم میگم آز خون دادم اشتباه نمیشه توی دوراهی موندم که چی کار کنم گیاه های قاعده اور بخورم یا بازم صبر کنم
اصلا فکر نمی کردم اینجوری بشم گفتم دو سه روز دیگه پری میاد اما هنوز که تشریف نیاوردن
یکم دیگه وایسا...فقط مطمئن شو چیزی نیست بعد چیزای قاعده اور بنوش گلم...اگرم یکوق شده باشه غصه ت نباشه ..تو تنهانیستی خیلیا مثه تو ان..چه بسا بدتر..سر60روزحامله میشده مامان خودم..الان ما بزرگ نشدیم..تازه ترم هس زحماتت یکجا میشه...نه که یکی بزرگ شده باز روز از نو فقط یکم درحق بپه اولی ظلم میشه..نمدونم چی بگم اروم بشی..خودم باشه خوشحال نمیشم ولی خب ناسکرم نیستم چون برگ بی اراده خدا از درخت نمیفته..چه برسه خلق ادمیزاد...هرچی خیر ه برات پیش بیاد جانم