2777
2789

سلام 

من پری های منظم ندارم اما اگه میانگینش رو حساب کنم میشه ۳۵ روز از ۱۲ بهمن که روز اول پری هست تا الان پری نشدم بی بی چک ها هم به جز یکی که سریع مثبت شد بقیه همشون منفی بودند امروز آز هم ندادم که بتا زیر ۲ بود اما بعضی حالات بارداری رو دارم که هیچ وقت این جوری نبودم چون من قبلا دوتا بارداری داشتم و سر اون دوتا قبلی ۴۴ روز که از پری گذشته بود بتا مثبت شده بود و بارداری راحت داشتم این دفعه ۳۱ روز بعد از پری رابطه محافظت شده نداشتم چون فکر می کردم پری نزدیکه حالا فکر می کنم ممکنه آز اشتباه کرده باشه از طرفی هم میگم آز خون دادم اشتباه نمیشه توی دوراهی موندم که چی کار کنم گیاه های قاعده اور بخورم یا بازم صبر کنم

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم هنوز پری نشدم دیروز باید میشدم دخترم هشت ماهشه.میترسم از صب همش دارم گریه میکنم حال روحیم دا ...

دیروزتاحالا که دیر نکردی...یکم دیگه وایسا...حداقل یک هفته...قرص ال دی میخوردی خب...الانم بی بی چک بده یک هفته دیگه ..نبودی تخم شوید دم کن بخور...بری آز بدی..بچه رو نکشی..خخخخ

الهی و ربی من لی غیرک
دیروزتاحالا که دیر نکردی...یکم دیگه وایسا...حداقل یک هفته...قرص ال دی میخوردی خب...الانم بی بی چک بد ...

وای  من بچه نمیخوام دخترم هنوز خیییلییی کوچیکه..اصلا این ماهم درس حسابی رابطه نداشتیم اخه دوتا از دوستام ناخواسته دوسه ماه پیش باردار شدن از وقتی اونارو شنیدم پریودیام هی عقب میفتن ب روزای پریودی ک نزدیک میشم همش استرس میگیرم.

تنبلی تخمدان داری ک پریودات نامنظمه؟

از اول کلا نامنظم بودم دکتر هم رفتم اما به این نتیجه رسیدم که هرچی قرص بهم میدن که منظم شم بدتر میشم 

واقعیتش اینه که دوساله اصلا دکتر نرفتم ببینم وضعیتم چیه قبلا که نداشتم تنبلی شاید دچارش شدم

الان که دیگه دیره میره بعد عید به نطرت من باردارم؟

نه انشالله..اماآز خون خیلی کم اشتباه میشه...یکبار دیگه بی بی چک بزن اونا دقیق ه ..منکه سر هردو بچم بی بی زدم بعدا رفتم دکترم...خودت بهترمیدونی گرفته یا نه..خخخخخ..قرص ال دی یا شیردهی میخوردی خب...

الهی و ربی من لی غیرک
وای  من بچه نمیخوام دخترم هنوز خیییلییی کوچیکه..اصلا این ماهم درس حسابی رابطه نداشتیم اخه دوتا ...

استرس نداشته باش من هروقت استرس بگیرم کلا پری میریزه بهم این ماه هم همش استرس داشتم که نکنه باردارم 

الان هم فکر می کنم آز اشتباه کرده و باردارم اما دیگه از این دودلی خسته شدم و از طرفی هم همش دل درد دارم و فکر می کنم دلم باد کزده به خاطر همون میگه قاعده اور بخورم راحت شن

نه انشالله..اماآز خون خیلی کم اشتباه میشه...یکبار دیگه بی بی چک بزن اونا دقیق ه ..منکه سر هردو بچم ب ...

اصلا فکر نمی کردم اینجوری بشم گفتم دو سه روز دیگه پری میاد اما هنوز که تشریف نیاوردن