2777
2789

سلام این نتیجه اراده و تلاش بچه هاست من بهتون افتخار میکنم خیلییییی با اراده هستید 😍😍👌👌❤️❤️👏🏼👏🏼

ان شاالله همتون به هدف برسید و همیشه خوش اندام باشید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99 @فقطخداجون @سمیه1396 @مامانجوجوبودم @kiarash_mami بچه هارو تگ کنید

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام😍

من زیبا وزن شروع ۹۰ وزن هدفم ۷۰ ک بهش رسیدم سر ۵ ماه👍😍

عکسم از چاقیام ندارم بزارم😁

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام سلام😍 من زیبا وزن شروع ۹۰ وزن هدفم ۷۰ ک بهش رسیدم سر ۵ ماه👍😍 عکسم از چاقیام ندارم بزارم😁

سلام زیبا جون افرین با اراده دمت گرم 😍😍👌👌

سلام بامدادجون.. من بعد زایمان خیلی چاق بودم با تاپیک شما پیش رفتم وزنم به قبل بارداری رسید😍

سلام گلم😘❤️ 

افرین عالیه 😍👌👏🏼

سلام زیبا جون افرین با اراده دمت گرم 😍😍👌👌

عزیزی😍😍بخاطر فرمول عالی و بی کمو کاست تو بود❤❤🌺

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
کلا از اول اول رژیمو بگیم یا فقط چالشو؟؟

از اول رژیم بگو 

سلام سلام😍 من زیبا وزن شروع ۹۰ وزن هدفم ۷۰ ک بهش رسیدم سر ۵ ماه👍😍 عکسم از چاقیام ندارم بزارم😁

افرین چقدر عالی  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
افرین چقدر عالی  

😍🌺

لیست با اراده ها😍😍

شروع       هفته قبل      الان      هدف
۱-سمیه             .۵۲/۵۰۰.           ۵۳.         ۵۳.       ۵۰
۲-فقطخداجون🏆  ۷۲.        ۶۹/۵۰۰.    ۶۹/۲۰۰       ۶۸
۳-هستی،بانو          ۶۰      ۶۲/۱۰۰            👎.       ۵۵
۴- سنجاقك خانوم   ۶۶        ۶۵/۵۰۰.       👎         ۶۰
۵-ماهگلي              ٥٨.           ۵۶.         ۵۵.        ۵۳
۶-النا۷۰🏆        ۶۴/۸۰۰.     ۵۹/۷۰۰      ۵۹/۱۰۰       ۵۵
۷-اهرج                 ۵۰           ۵۰.           👎         ۴۵
۸-مینیموس         ۶۳        ۶۰/۹۰۰       ۶۰/۴۰۰        ۵۸
۹-اسنات۹۹           ۵۹.         ۵۷/۱۰۰     ۵۶/۵۰۰       ۵۴
١۰-اللی_اراد          ۶۷.      .    ٦٣/٩٠٠         🎈       ۶۲
۱۱-بهار هستم      ۶۲/۸۰۰    ۶۲/۵۰۰          👎.       ۵۵
۱۲-اسمانی۷۰       ۶۵           ۶۲/۶۰۰        👎         ۵۸
۱۳- بی بی ماهی   ۶۴.       ۶۱/۸۰۰.       ۶۱/۸۰۰       ۶۰
۱۴-مامان امیرحسین ۷۷/۸۵۰  ۷۲/۲۰۰   ۷۱/۵۵۰      ۷۰
۱۵-ساراجوووون۹۰     ۶۲       ۵۵/۹۰۰      ۵۵/۸۰۰    ۵۵
۱۶-هلنازززززززز     ۶۴/۸۰۰.      ۵۸.         ۵۸           ۵۵
۱۷-نینیگولو۶۹         ۶۵.        ۵۷/۴۰۰         ۵۶.      ۵۵                
۱٨-مهرو۹۸      ۶۵/۲۵۰         ۶۲/۵۰۰      ۶۱/۵۰۰     ۵۸