2777
2789
عنوان

جرقه ای که باعث شد به خودتون برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 5297 بازدید | 155 پست
من ازوقتی اومدم نی نی سایت و چنتا تاپیک در مورد رفتار خانومانه اس رو خوندم خیلییی عالی و معید بود دی ...

بیشتر توضیح بده اون تاپیکا چی بود   

تو چطور بودی و چطور شدی؟

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
ازوقتی همسرم بعد 20سال تلاش واسه زندگی و از خودم زدنهام بهم گفت میخواستی نکنی کسی که مجبورت نکرده بو ...

ما زنها متاسفانه بخاطر دل نرم و نازکمون معمولا فدا میشیم و اونقدر خودمون رو درگیر زندگی می کنیم که خواه یا ناخواه از تمام علایق و خواسته هامون میگذریم و جالبترش اینه  انتظار قدر دانی داریم ولی با بی محلی روبه رو میشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی که بعدسیزده سال توگوشی شوهرم چت بایه دختره هرزه رودیدم دنیاروسرم خراب شدوشوهرم به غلط کردن افتادومن بخشیدم چون مطمئن بودم فقط درحدچت بوده بعداون به خودم اومدم چون بخاطربچه واقعا بهش بی توجه شده بودم

منظورت فقط ظاهره؟

من طرز فکرم راجع به خودم بعد از اشنایی با چند تا دوست کلا تغییر کرد

باعث شد عاشق خودم بشم و بیشتر به خودم برسم حالا چه از نظر ظاهری و چه از نظرای دیگه

مثلا به این نتیجه رسیدم برای رسیدن به خواسته هام تلاش کنم قبلا فقط غر میزدم و هیچ کاری نمیکردم وقتمو تلف میکردم افسرده بودم از این که بیخودی به دنیا اومدم 

فهمیدم دنیا دودستی رویاهاتو نمیذاره بغلت باید خیلی سعی کنم

خداروشکر انگیزم برای زندگی بالا رفت😙

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

من عاشق نماز و دعام.ولی بشدت بی حوصله ام.مثلا نماز نمی‌خونم.عاشق لاکم ولی نمیزنم.عذاب وجدان میگیرم.میگم هر لحظه شروع کنم نماز😖

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
وقتی که بعدسیزده سال توگوشی شوهرم چت بایه دختره هرزه رودیدم دنیاروسرم خراب شدوشوهرم به غلط کردن افتا ...

واقعا درسته  ولی همین بچه ها هم  ما داریم زحمتش می کشیم ولی واقعا تصمیمتون درست بود