2777
2789
عنوان

جرقه ای که باعث شد به خودتون برسید

5296 بازدید | 155 پست

دوستان چی شد باعث شد به خودتون برسید

نمیخوام یه عده بیان بگن ما به خودمون می رسیم ربطی به جرقه نداره و اینکه کسی بهمون بگه . یا اینکه بگه آدم نیازی نیست از حرف کسی بترسه یا بخاطر مردم زندگی کنه

( خواه یا ناخواه ما قراره با همین مردم زندگی کنیم )

بالاخره یک روزی از یه حرفی چنان تو خودمون رفتیم که تصمیم گرفتیم عوض  شیم

مثتلا یکی میگه چاق شودی بدریخت شدی

یکی میگه لاغر شدی مردنی شدنی

یکی میگه تیپت خوب نیست

یکهو  تصمیم گرفتین برنامه  اتون رو عوض کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اینستا زیاد میچرخم از جرقه ها زیاد میشه ذوق میکنم وقتی میبینم تو اینستا آرایش می‌کنه خوشگل میشه پا میشم آرایش میکنم یا غذای خوشگلی میبینم جرقه وصل میشه منم همون کار رو میکنم ذوق میکنم یا خونه تکونی میبینم وسایلی میبینم جرقه میخوره بهم 😁😁😁

از چه نظر؟

از نظر اینکه یه ادم چقدر میتونه خوب باشه که اینهمه مردم دوستش داشته باشن اینهمه برا مراسمشون جمع بشن..

یه آدم کامل و با خدا واقعا برام الگو هستن ایشون

سعی کردم اخلاق های بد و بی حجابی هامو کنار بزارم

کانال تلگرام من (khodamibinad_ir@)

من ازوقتی اومدم نی نی سایت و چنتا تاپیک در مورد رفتار خانومانه اس رو خوندم خیلییی عالی و معید بود دیگه متحول شدم دیگه اون زن توسری خورو  مظلوم نیستم حقمو از همه میگیرم نمیزارم کسی بهم تو بگه کلا خیلی تغییر کردم که خودم جوری رفتار کنم بقیه بیان دنبالم   

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️