2777
2789

من درست میکنم ولی اصن خوب نمیشه من عاشق سوپا مامانمم🥰🥰🥰

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو را جدا بپز 

نیم پز ک شد بریز داخل سوپت بذار تا کامل پخته بشه 

چون بقییه موادت زود پخته میشن جو رو همراه اونا نریز 

جدا بپز

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

سوپ قرمز

جو و مرغ و پیاز و هویج و سیب زمینی نگینی یخورده عدس میذارم بپزه نیمه‌های پخت سبزی سوپ میریزم ادویه و رب گاهی سبزی نداشته باشم نعنا خشک میریزم

سوپ سفید

جو و پیاز و مرغ و ی هویج میذارم بپزه وقتی پخت و ابش تقریبا کشیده شو با گوشکوب برقی میکس میکنم شیر و بهش اضافه میکنم وقتی شیر جوش اومد قارچ و ذرت هم میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من جورو میشورم میریزم توی زودپز اگرم خیلی وقت داشته باشم توی قابلمه همون اول مرغ و هویج رنده شده میریزم توش و رب میزنم و نمک و زردچوبه 

زیرشو کم میکنم میذارم بپزه  و جا بیفته اولشم هم نمیزنم ک ته نگیره 

اخرش ده دقیقه مونده ببرم سر سفره سبزی میریزم توش حالا اگر داشته باشم سبزی تازه نداشته باشم سبزی خشک 

با ابلیمو عالی میشه هوووووووم

یکم جو یکم رب یه تیکه مرغ  هویج‌رنده شده یا نگینی خیلی ریز جعفری ایناروبذار توزود پز آب بریز روش پرشو ببند یساعت ک شد بازکن اگه آبش یاربش کم بود بریز نمک بزن باآبلیمو بذار یکم دیگه بپزه،البته باید ببینی جوش‌پخته یانه 

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
آخه جو بلغور نیست کامل هست واسه این گفتم شاید نپزه  

کامل باشه من یه کم ک بپزه میکوبمش البته خودم دوس دارم جوش ب دندون بیاد 

بعدشم من نصف بلغور میریزم نصف جو کامل خیلی خوب میشه