2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عده کمی دادن بمن ک هیچ گدومش تعلق نگرفته حتی سهام عدالت😑

ما همشو دادن یارانه 130معیشتم 130.سهامم یادم نیست چند بود اخه اونایی که خونه و زمین و ماشینو این چیزا به نامشون هست رو نمیدن ابجیامم مثلا مغازه دارن هیچکدوم بهشون ندادن خواهر شوهر خواهرم بچه اش سرطان داره 3سالش هست بچه.همش باید سوزن گرون گرون بخرن .بهشون تعلق نگرفته چون گردش حسابشون بالا بود

ما همشو دادن یارانه 130معیشتم 130.سهامم یادم نیست چند بود اخه اونایی که خونه و زمین و ماشینو این چیز ...

شما از بنده های برگزیده خدایی همه رو بهت دادن😂باورت میشه هیچی بناممون نیست😂فقط یه پراید به اسم من بود اینم فروختیم ولی پلاکش بناممه فقط😂😂😂

شما از بنده های برگزیده خدایی همه رو بهت دادن😂باورت میشه هیچی بناممون نیست😂فقط یه پراید به اسم من ...

خخخخ این اخری رو برگزیده نشدیم....ما همون پرایدم نداریم ما نه خونه نه ماشین نه موتور نه پس انداز کلی هم طلبکار داریم فقط.ولی 3ملیون نفر خیلی کمه حتی شامل کمیته ای ها هم نمیشه..البته ما تحت پوشش کمیته نیستیم چون کسی که سرپرست داره رو تحت پوشش نمیکنن کاری ندارن دیگه بد سرپرست باشه یا نه.ولی مامانم اینا تحت پوشش هستن ولی به همونا هم که ندادن ..